هانیه۷۳ مدیر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 عنوان کی آشپزیش خوبه?کمک کمک | مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 75 پست با کدو حلوایی چی میشه درست کرد?هر کی بلده یه غذای خوشمزه اسم غذا رو با دستورش واسم بذارهمرسی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون 1397/07/23 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 مثه کشک و بادمجون دیگه؟ اما من اصلا دوست ندارم به نظرم خیلی بد میشه منم که دوست ندارم شوهرم خریده میگه درست کن واسم😐 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 مرباشم خیلی خوشمزس ولی یکم سخته مگه با بقیه مرباها فرق داره درست کردنش چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 مگه با بقیه مرباها فرق داره درست کردنش اها مرسی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 با پلو و ماهی مکعبی خورد کن موقع دم کردن برنج باهاش قاطی کن بذار دم بکشه ماهی ام تنگش خیلی خوشمزه س ... اینجوری قاطی برنج میپزه? چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 کَکِه😁 !? چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
slobber عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 28443 سرخ کنم چجوری در چه حد اول تمیزبشور.تخماشوبگیر....تکه تکه کن...بچین توماهیتابه....شکربپاش....یکم آب بریز....درشوبذار....زودمیپزه ❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
norajoon عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1681 مگه با بقیه مرباها فرق داره درست کردنش اره بزن تو نت میاد باید بذاری تواهک خیلی خوشمزه میشه تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
دخترپاستیلی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 3736 منم که دوست ندارم شوهرم خریده میگه درست کن واسم😐 کدو حلوایی دوست نداری؟خیلی خوبه که,خیلی هم خاصیت داره.ته سبزی پلو و رشته پلو بذار خوبه.اونجوری هم که یه جور دسره با پوست بپزین و ارده بریزین بخورین هم بصورت گرم هم سرد
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 مواد لازم: هویج خرد شده 1 پیمانه ساقه کرفس خرد شده &nb ... مرررسی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
norajoon عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1681 مثه کشک و بادمجون دیگه؟ اما من اصلا دوست ندارم به نظرم خیلی بد میشه کشک و بادمجون رو هرکسی یجور درست میکنهبرای کشک و کدواول باید زردچوبه رو تو روغن تفت بدی بعد کدو رو میریزی بعد یکم نعناع و سیر داغ بعد ک پخت کشک رو میریزی بنظر من که خوشمزه میشه تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
norajoon عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1681 میشه توضیح بدی عزیزم توضیح دادم واسه یکی از بچها تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 اول تمیزبشور.تخماشوبگیر....تکه تکه کن...بچین توماهیتابه....شکربپاش....یکم آب بریز....درشوبذار....زود ... مرسی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
دخترپاستیلی عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 3736 کشک و بادمجون رو هرکسی یجور درست میکنه برای کشک و کدواول باید زردچوبه رو تو روغن تفت بدی بعد کدو رو ... منظورم دقیقا طرز پخت نبود.نوع غذا منظورم بود بیشتر که این به جای بادمجون کدوحلوایی داره.مرسی
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 کدو حلوایی دوست نداری؟ خیلی خوبه که,خیلی هم خاصیت داره. ته سبزی پلو و رشته پلو بذار خوبه. اونجوری ... اصلا تا حالا نخوردم حس میکنم بد مزس😁 بخاطر همین اصلا تستم نکردم تاحالا😅 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون