2777
2789
عنوان

کی آشپزیش خوبه?کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 75 پست
اره بزن تو نت میاد باید بذاری تواهک خیلی خوشمزه میشه 

اهنگ که ضرر داره

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ که ضرر داره

اهک😂

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اصلا تا حالا نخوردم حس میکنم بد مزس😁 بخاطر همین اصلا تستم نکردم تاحالا😅

یکمی شیرینه وقتی پخته میشه خوشمزس

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
اصلا تا حالا نخوردم حس میکنم بد مزس😁 بخاطر همین اصلا تستم نکردم تاحالا😅

واقعا؟! پس اشتباه کردی 

حالا ایندفعه دو سه مدل باهاش درست کن بخورین , اخه تست نکرده نمیشه گفت بدمزه ست   اخه شکل و رنگشم که خوب و قشنگه ادم خوشش میاد

آره بابا نرمه کدو حلوایی جونی نداره که

خخخ نمیدونم چجوریه خب تاحالا درست نکردم

یکمی شیرینه وقتی پخته میشه خوشمزس

مرسی

!?

غذا نیست.یجور شیرینی شمالیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

• کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم
    • شکر 2 کیلوگرم
    • دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری
    • آهک 5 قاشق غذاخوری
    • گلاب 1/4 پیمانه
    • جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری

.

آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دولیتر و نیم تا سه لیترآب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا آهک تقریباً در آب حل شود. 15-20 دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. مواد ته نشین شده را دور بریزید و از آب زلال آن استفاده کنید.

کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید.  کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید.

من بجای ته دیگ میزارم . شکرمم میپاشم روش عاشقشم .اخ هوس کردم ِِ

یاپورشومیخورپ 

میزارم اب بپز بشه قشنگ ابش خشک بشه یکم با روغن تفت میدم نباتم میندازم کش

مادر شو کشک و کدو درست میکنه بد نمیشه .

مثه همون اشکنه کشکه ولی تو کدو پخته هم میریزن 

واقعا؟! پس اشتباه کردی  حالا ایندفعه دو سه مدل باهاش درست کن بخورین , اخه تست نکرده نمیشه گفت ...

حخخخ حالا دوتا خریدیم

چیزایی که بچها گفتن درست میکنم ببینم چی میشه😁شاید خوردم خوشم امد😅

• کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم
    • شکر 2 کیلوگرم
    • دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری
    • آهک 5 قاشق غذاخوری
    • گلاب 1/4 پیمانه
    • جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری

.

آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دولیتر و نیم تا سه لیترآب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا آهک تقریباً در آب حل شود. 15-20 دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. مواد ته نشین شده را دور بریزید و از آب زلال آن استفاده کنید.

کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید.  کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید.

کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب ...

مررررسی