2777
2789
پرتاب از کوه فقط

خخخخ الان منو توو يه تاپيك صدا كردي؟؟؟

نييست چراااا!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخخ الان منو توو يه تاپيك صدا كردي؟؟؟ نييست چراااا!

اره شاید تاپیکش ترکیده حیف شد کلی فحش جدید یاد میگرفتیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شاید تاپیکش ترکیده حیف شد کلی فحش جدید یاد میگرفتیم

داشتم ميخوندم اومدم حوابتو بدم ديدم نيست😑

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

داشتم ميخوندم اومدم حوابتو بدم ديدم نيست😑

یادگیریت انجام شد یا اون حجم از فحش رو ندیدی؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یادگیریت انجام شد یا اون حجم از فحش رو ندیدی؟

نههه نديدممم پست اولو خووندم

چيز خاصي نداشت فحش چرااا ميدادن باز؟؟

نههه نديدممم پست اولو خووندم چيز خاصي نداشت فحش چرااا ميدادن باز؟؟

استارتر گفت داستان دوستمه چند تا کاربر گفتن داستان خودته استارترم قوطی عطار رو خالی کرد روشون . بعد یه آقا اومد تو تاپیک با استارتر حرف زد استارتر متنبه شد و کاملا کتابی داره باز تاپیک میزنه 😂

استارتر گفت داستان دوستمه چند تا کاربر گفتن داستان خودته استارترم قوطی عطار رو خالی کرد روشون . بعد ...

يه اقا اومد؟؟؟

احتمالا كلانتر سايت نبووده؟؟😂😂😂

توو تاپيكاش صدام كن ببينم چجوري انقد متحول شده

يه اقا اومد؟؟؟ احتمالا كلانتر سايت نبووده؟؟😂😂😂 توو تاپيكاش صدام كن ببينم چجوري انقد متحول شده

بیا اونور کاربر دهه شصتی آقاست یهو تا فهمید اون اقاست ۱۸۰ درجه تغییر کرد