2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=71771046]😁😁😁😁 اسم هاي نصف فارسي نصف انگليسي هم نميشه پيدا نميكنه[/QUOTE

خخخخ اخرش امیر فنی سرشو میکوبه دیوار بیخیال هشتگ و تگ میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
انتخاب نکنم ابی نمیوفته؟ 

نه

ببین

@azaliaaaaa  

باید حتما اون رو انتخاب کنم تا آبی شه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
ديشب با كاربر دخترم فاطمه ياس انقد گوز گوز كرديم رسما بي آبرو شديم امروز ديدم ٢تا مرد درخواست دوست ...

خخخخخخ کدوم پست ؟ همون تکنیک های خونه داری ؟ هستیم اونجا میخواست چسی بیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
[QUOTE=71771046]😁😁😁😁 اسم هاي نصف فارسي نصف انگليسي هم نميشه پيدا نميكنه[/QUOTE خخخخ اخرش امیر ف ...

خخخ از هشتك استفاده نميكنم من

تگ ولي بعضي وقتا لازمه

الان توو يه تاپيك تورو نتونستم صدا كنم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخخخخ کدوم پست ؟ همون تکنیک های خونه داری ؟ هستیم اونجا میخواست چسی بیاد

نه توو يكي از تاپيكا خودش

عههه اون گفته چوسي بيايم؟؟

فكر كردم خود استارتره گفته پاك كردن اخه پيدا نكردم اون پست رو 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخ از هشتك استفاده نميكنم من تگ ولي بعضي وقتا لازمه الان توو يه تاپيك تورو نتونستم صدا كنم 

همون که خودم فرستادم‌کپی نگه دار 😑

همون که خودم فرستادم‌کپی نگه دار 😑

ليست كپي نداره گوشيم😂😂

نه توو يكي از تاپيكا خودش عههه اون گفته چوسي بيايم؟؟ فكر كردم خود استارتره گفته پاك كردن اخه پيدا ...

خخخخخ پست زیاد گزارش بخوره پاک میشه اینجام همه مودب گزارش زدن

ليست كپي نداره گوشيم😂😂

گوشیتو بگیر دست راستت بعد تا جایی زورت میرسه محکم بزنش دیوار

گوشیتو بگیر دست راستت بعد تا جایی زورت میرسه محکم بزنش دیوار

خخخخ تازه آيكلودم قفل شده آپديت و دانلودم نميتونم كنم😂😂😂😂

خخخخ تازه آيكلودم قفل شده آپديت و دانلودم نميتونم كنم😂😂😂😂

واقعا چاره ای نیست بذارش رو ریل راه اهن

واقعا چاره ای نیست بذارش رو ریل راه اهن

بردم درست كنم گفتن ٦٠٠خرج داره 

😐😐😐

بردم درست كنم گفتن ٦٠٠خرج داره  😐😐😐

پرتاب از کوه فقط