2777
2789

خانم باشه یا آقا؟  من چون باید حتما خانم باشه پیش دکتر الوندی تو بهبد یا دکتر امانی جهار راه طالقانی میرم. دو تاشونم خوبن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم باشه یا آقا؟  من چون باید حتما خانم باشه پیش دکتر الوندی تو بهبد یا دکتر امانی جهار راه طا ...

فرقی نداره برام سونو شکمی دیگه ؟؟؟

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
خانم باشه یا آقا؟  من چون باید حتما خانم باشه پیش دکتر الوندی تو بهبد یا دکتر امانی جهار راه طا ...

واسه سونو رفتم ی بار توطالقانی ک اسمش آسمان بود امانمیدونم برای غربالگری کارش خوبه یانه 

سونوگرافی یا آزمایش سونو مهر تو خیابون بهار و زهرا شکری و دکتر خدارحمی خوبن ازمایشگاه هم زیاد نمید ...

دکتر خدارحمی زیادشنیدم برای نوبت گرفتن همون روز باید تماس بگیریم ؟؟

واسه سونو رفتم ی بار توطالقانی ک اسمش آسمان بود امانمیدونم برای غربالگری کارش خوبه یانه 

آسمان رو نمیدونم ولی کلا دکتر الوندی معروفه برتی غربالگری اول.  بین مردا هم خدا رحمی رو میگن. ولی من از شهین امانی هم راضی بودم خیلی با دقته

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
آسمان رو نمیدونم ولی کلا دکتر الوندی معروفه برتی غربالگری اول.  بین مردا هم خدا رحمی رو میگن. و ...

کجاس آدرسش ؟؟

کجاس آدرسش ؟؟

دکتر امانی چهار راه طالقانی نبش طالقانی جنوبی‌

الوندی هم بین چهار راه طالقانی و میدان شهدا درمانگاه بهبد

دکتر امانی چهار راه طالقانی نبش طالقانی جنوبی‌ الوندی هم بین چهار راه طالقانی و میدان شهدا درمانگاه ...

مرسی عزیزدلم 

همه به من خدارحمی رو معرفی کردن ولی هیچ وقت رفتارش یادم نمیره مطبشم شلوغ و زورشم میاد حرف بزنه فقط ا ...

بدم میاد ازدکتری ک هیچی نگه سوالم میپرسی خودشون میزنن ب نشنیدن 

دکتر امانی چهار راه طالقانی نبش طالقانی جنوبی‌ الوندی هم بین چهار راه طالقانی و میدان شهدا درمانگاه ...

الوندی خوبه...ولی من واقعا از دکتر مروارید راضی بودم قوق العاده با حوصله بود همه ی سوالامو جواب داد تک تک اعضاشو نشون داد و توضیح داد و سی دی هم بهم داد😍