2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله انداخت😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مى خوااام😍😍😍😍

عزیزم انشاالله این ماه با هم مامان بشیم، من پارسال نذر حضرت رقیه کردم، امروز روز شهادتش بی بی چکم، هاله انداخت خدا کنه بخاطر آمپول نباشه😫😫

ایشالا که مثبته خدا بزرگتر ازاونی که ما فکرشو میکنیم گلم😍

قربونت، برام دعا کن، پارسال از حضرت رقیه خواستم تا امسال بهم بچه بده، امروز بی بی چک هاله انداخت، خدا کنه از آمپول نباشه 🙏🙏🙏🙏🙏

ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من کی از این تاپیکا میزنم  

مبارکت باشه عزیزم

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
منم یک هفته مونده بود مثبت شد  ولی اگه توانشو داری ۲ ۳ روز دیگه ام صبر کن به هیییچکسم نگو لطف ...

جدی؟؟؟وای خدا کنه از آمپول نباشه، باشه صبر میکنم به کسی هم نمیگم😘😘😘

منم دقیقا با شرایط تو باردار شدم سه تا فولیکول داشتم آمپول زدم که آزاد بشن ده روز بعد بیبیم مثبت شد ...

وای مبارکت باشه، خدا کنه مال منم واقعی باشه😍😍مال من ۱۲ روز گذشته

انشالله بارداری.چه دارویی استفاده کردین این ماه؟

قربونت، برام دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏 الان هفت ماهه دارو مصرف میکنم، تنبلی دارم، این ماه شبی دو تا کلومیفن خوردم روز ۱۲ سونو دادم، اولین ماهی بود که فولیکول بالغ داشتم، فرداش یدونه hcg زدم