2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله انداخت😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 62 پست
ان شالله میری هدیه تو از خود آقا میگیری .چند روز پیش حرم.پسر امام رضا بودم واسه همه منتظرا دعا کردیم ...

مرسی گلم ایشالا به دعای شما

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
ایشالا که خدا ی نگام به ما کنه . ایشالا حامله ای نترس. منم دیگه میخوام بزنم به بیخیالی اربعینم میرم ...

وای عزیزم دعا میکنم انشاالله بی بیچکت همونجا مثبت بشه، امام رضا دست خالی نمیذاره برگردی، منم نذر امام رضا کردم ، اگه رفتی و یادم بودی برای منم دعا کن😘😘😘😘 راستی اگه مثبت شد بیا همینجا بهمون بگو😀😀😀😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم دعا میکنم انشاالله بی بیچکت همونجا مثبت بشه، امام رضا دست خالی نمیذاره برگردی، منم نذر اما ...

ایشالا حتما حتما ایشالا که حامله بشی این ماه .برا خدا کاری نداره

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)