2777
2789
عنوان

بی بی چکم هاله انداخت😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 62 پست
عزیزم انشاالله این ماه با هم مامان بشیم، من پارسال نذر حضرت رقیه کردم، امروز روز شهادتش بی بی چکم، ه ...

عزيززززم🖤🖤🖤 ان شاءالله كه باردار باشى به حق خانم رقيه(س)

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا من کی از این تاپیکا میزنم     مبارکت باشه عزیزم

انشاالله بزودی میزنی عزیزم چند ماه اقدامی؟من نه ماهه اقدامم، حسابی داغون شدم، خدا کنه مال منم واقعی باشه، بخاطر آمپول نباشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت، برام دعا کن🙏🙏🙏🙏🙏

چشم عزیزدلم.واست ثلوات فرستادم.تو هم منو دعا کن.امروز حسابی دلم شکست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
چشم عزیزدلم.واست ثلوات فرستادم.تو هم منو دعا کن.امروز حسابی دلم شکست

من نذری نبود که نکرده باشم ، به نظرم خدا داره مارو آزمایش میکنه، اگه بدونی تو این نه ماه که اقدام کردم و دارو خوردم چقدر داروها اذیتم کرد، چقدر هزینه کردم، چقدر پیش شوهرم خجالت کشیدم😞😞 چقدر جواب کنجکاویهای مردمو با خنده زورکی دادم😖داغونم، خدا کنه به حق حضرت رقیه این ماه هردومون مامان بشیم🙏🙏🙏

من نذری نبود که نکرده باشم ، به نظرم خدا داره مارو آزمایش میکنه، اگه بدونی تو این نه ماه که اقدام کر ...

ان شاءالله شما مامانی

من نزدیک ب۳ساله ک منتظرم و همش دارو میخورم و هزینه آزمایش و همه چی....

ب قول شما بدتر از همه حرف مردم هست..

خدا میدونه امروز ک بی بی چک زدم چقدر گریه کردم.امروز روز دوم موعدم هست و منفی شد..

نمیدونم چیکار کنم

ولی شما رو دعا میکنم واقعا الان کنجد تو دلتون باشه..

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
عزیزم انشاالله این ماه با هم مامان بشیم، من پارسال نذر حضرت رقیه کردم، امروز روز شهادتش بی بی چکم، ه ...

منم شیرخوارگان شیر نذر کرده بودم یه روز قبل شیرخوارگان بی بی مثبت شد فرداش شیر پخش کردم تو مراسم 

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
ان شاءالله شما مامانی من نزدیک ب۳ساله ک منتظرم و همش دارو میخورم و هزینه آزمایش و همه چی.... ب قول ...

عزیزم، هرچند کمتر از شما منتظرم ولی درکت میکنم، منم دعا میکنم انشاالله حضرت رقیه این ماه بهت نی نی بده و بی بی چکت به زودی مثبت بشه😍😍😍😍

عزیزم، هرچند کمتر از شما منتظرم ولی درکت میکنم، منم دعا میکنم انشاالله حضرت رقیه این ماه بهت نی نی ب ...

فدای دل مهربونت بشم عزیزدلم...ان شاءالله 

انشاالله بزودی میزنی عزیزم چند ماه اقدامی؟من نه ماهه اقدامم، حسابی داغون شدم، خدا کنه مال منم واقعی ...

من دو ساله . ایندفعه که آمپول میزدم کلی گریه کردم که تا کی خسته شدم

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
من دو ساله . ایندفعه که آمپول میزدم کلی گریه کردم که تا کی خسته شدم

عزیزم😢بالاخره این روزها تموم میشه، و همون کوچولویی که همیشه تو فکرش بودیم میاد بغلمون، امضاتو که خوندم اشکم سرازیر شد، انگار اینارو از دهن من نوشتن، راستی منم خیلی خواب نی نیمو میبینم😆😆نمیدونم پدرسوخته پس کی میخواد بیاد😤😤😤من که امسال بخاطر اینکه ممکنه باردار باشم اربعین نرفتم😞😞😞😞اگه نباشم دو جوره ضرر کردم😔😔😔😔😔

عزیزم😢بالاخره این روزها تموم میشه، و همون کوچولویی که همیشه تو فکرش بودیم میاد بغلمون، امضاتو که خو ...

ایشالا که خدا ی نگام به ما کنه . ایشالا حامله ای نترس. منم دیگه میخوام بزنم به بیخیالی اربعینم میرم مشهد اگه پریود نشدم میخام تو حرم بی بی چک بزارم . اخه من تا حالا دو بار خواب امام رضا رو دیدم که بهم بچه داده

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
ایشالا که خدا ی نگام به ما کنه . ایشالا حامله ای نترس. منم دیگه میخوام بزنم به بیخیالی اربعینم میرم ...

ان شالله میری هدیه تو از خود آقا میگیری .چند روز پیش حرم.پسر امام رضا بودم واسه همه منتظرا دعا کردیم انشالله قسمت همه بشه این حس قشنگ