منم پارسال رعتم امسالم شایدبرم...هیچ سختی نداره پیاده رویش هم ۷۰ کیلومتره اما انقدر حس خوب داره که اصلا خسته نمیشی خیلی خیلی خوبه...خداقسمت همه بکنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از ده روز قبل اربعین شروع میکنن پیاده روی.دیگه هرکی هروقت خواست راه میفته.اما معمولا سه روز طول میکشه تا برسن.سه روز که روزی۸ساعت پیاده روی کنن
اما میتونن یواشتر برن که خسته نشن ولی بیشتر طول میکشه تابرسن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
مبارک عزیزم پارسال رفتی حاجتت همین بود من که فقط و فقط واسه همین نیت دارم میرم دکترا جوابم کردن گفتم ...
ممنون گلم
من پیارسال رفتم به همین نسبت اومدم باردار شدم ولی دکتر بی وجدانم سهل انگاری کرد و تو ۲۴هفته پسرم رو از دست دادم ، پارسال چون تازه زایمان کرده بودم اونم تو شرایط سخت نشد برم.... امسال اومدم برم ، امام حسین حاجتمو داد رفته
من مسیرپارسال روکامل نرفتم بخاطر مادر شوهرم اما مامانم یدونه تاول هم نزده بود پاش چون کفشش خوب بود