2777
2789
پاتو حنا نذاشتی ؟؟؟؟ کی حرکت می کنید؟؟؟

اره راست میگه حنا هم خیلی تاثیرداره حتما قبل رفتنت چندسری بزن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
میگن اونقدر پات تاول میزنه که باید یه دمپایی بزرگتر از پات با خودت ببری اونجا پاتو با باند کشی ببندی ...

ببین من پیارسال پام یه تاوان نزد 

پامو حنا گذاشته بودم ، بعدم با کتونی تن تاک رفته بودم

همسرم ۷ساله داره می‌ره ، هر سال براش حنا می‌زارم ، تاول نمیزنه پاهاش

الانم براش دارم میزارم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اونقدر پات تاول میزنه که باید یه دمپایی بزرگتر از پات با خودت ببری اونجا پاتو با باند کشی ببندی ...

این خبرا هم نیست. من با بچه یه ساله رفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد

بهتره از این جا کلا با صندل راحتی و طبی راه بیافتی کفش و کتانی باعث میشه تاول بزنه

یه دمپایی جنس خوب و راحت بخر هیچ مشکلی بابت این برات پیش نخواهد آمد

ممنون گلم من پیارسال رفتم به همین نسبت اومدم باردار شدم ولی دکتر بی وجدانم سهل انگاری کرد و تو ۲۴هف ...

ایشا الله همه اونایی که تو تاپیک هستن حاجت روا شن به حق امام حسین

آره من شنیدم گفتن ایرانسل اونجا لهتر آنتن میده 

آره گلم آنتن میده

همسر من همیشه با رومینگ می‌ره سیم کارت عراقی نمی گیره ، پارسال همش باهاش در ارتباط بودم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

‍ ‍ ❇️تدابیر پیاده روی #اربعین از منظر طب اسلامی❇️

با توجه به حضور هرساله عاشقان حسینی در حماسه پیاده روی تا کربلا و حرم امام حسین (علیه السلام)، تدابیر و توصیه های بهداشتی ذیل برای زائرین عتبات عالیات که قصد شرکت در پیاده روی اربعین را دارند پیشنهاد می گردد، ما را هم از دعای خیر خود فراموش نفرمایید

حفظ سلامتی ، پیشگیری و درمان بیماری ها در طول سفر ،علاج خستگی، تاول پا و…

محصولات پک شامل :زنجفیلات،سویق برنج،بسفایج،پمادمفاصل،داروی امام کاظم (ع)،داروی جامع 3عدد،حنابیرنگ،روغن زبنفشه پایه زیتون،روغن بنفشه پایه کنجد،روغن سیاه دانه،انفیه میباشد

این محصولات کامل به صورت پک میباشد درصورتی یکی ازاین محصول خواستید به شما داده میشود.

✅انجام حجامت عام و خوردن داروی امام کاظم قبل از سفر

✅روغن مالی بدن قبل سفر

✅حنا گذاشتن پاها

✅همراه داشتن پک کامل ،داروی امام کاظم، انفیه، روغن بنفشه کنجدی و زیتونی، مرکب دو، نمک دریا، چند عدد جامع امام رضا، عسل، انجیر، سویق ها خصوصا برنج، پماد سنام

✅تمرین پیاده روی قبل سفر

✅استفاده از صندل و دمپایی به جای کفش و کتونی

✅پرهیز از همراه آوردن بار اضافی و سنگین

✅قرقره و استنشاق آب ونمک دریا جهت پیشگیری از سرماخوردگی و گلو درد

✅مصرف روزانه مقداری عسل

✅مصرف پیاز با وعده غذایی

✅چای سیاه با شکر نخورید

✅با خوردن چند دانه انجیر از یبوست جلوگیری کنید

✅استفاده از شال کمر

✅استفاده از کلاه یا بستن سر

✅همراه داشتن لباس گرم

✅پیاده روی با آرامش و استراحت

✅پرهیز از پیاده روی در شب

✅شستشوی مرتب دستها به صورت کامل

✅در صورتی که دچار اسهال شدید، از سویق برنج و یا اسفند استفاده کنید

✅همراه داشتن سویق در پیاده روی اربعین

✅ همراه داشتن روغن بنفشه

✅استفراغ عمدی مفید است – مناسب افراد بد ماشین و بد مسافرت

✅محافظت در برابر سرمای شدید

✅همه چیز خواری، ریزه خواری و پرخوری نکنید

✅برای تاول پا و عرق سوز شدن از عسل با گلاب استفاده کنید

✅برای جلوگیری از عرق سوزی هر روز دوش بگیرید

✅نوشیدنی و غذای داغ را در ظروف یکبار مصرف نخورید.

✅خانمها برای جلو انداختن عادت، از داروی ابهل و دمکرده زعفران و برای به تعویق انداختن آن از سماق رومی استفاده می توانند بکنند 🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻

برای سفارش پک کامل درمانی بااین شماره تماس بگیرید

09365334013

خجسته

@salamatdrug

http://basalam.ir/new/itariegolenarges

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
امسالم خادم حرم حضرت علی هستم

چطوری گرفتی اینو؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
پاتو حنا نذاشتی ؟؟؟؟ کی حرکت می کنید؟؟؟

باید پا مو حنا بزارم؟ اول آبان اگه قسمت باشه امروز روز پری هست هنوز نیومده اگه حامله نیستم خدا کنه زودتر بیاد تا قبل رفتم بتونم غسل کنم

مبارک عزیزم پارسال رفتی حاجتت همین بود من که فقط و فقط واسه همین نیت دارم میرم دکترا جوابم کردن گفتم ...

اگر تهرانی سرچ کن حکیم مومن تبریزی خیلیا جواب گرفتن

همینطور سرچ کن ایت الله تبریزیان، ایشون خیلی شهرا نماینده داره،خیلیا واسه بیماریای مختلف جواب گرفتن، اصلش ایشون مشهد هستن