میگن اونقدر پات تاول میزنه که باید یه دمپایی بزرگتر از پات با خودت ببری اونجا پاتو با باند کشی ببندی ...
هرجا خسته شی ،پیگیر باشی ماشین هس
پاهارو حنابزار
خسته خاکی شد با آب بشور و کمی جورابو درار
میگن وازلین بزنید خوبه، روغن زنجبیلم فکرکنم ضد درده، بزن ب پاهات
پماد برای دردهای عضلانی و گرفتگی بگیر
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ورزشی بودن و نبودنش مهم نیست باید استاندارد باشه و پاهات توش راحت باشه ...حتی یذره هم نباید گشاد یاتنگ باشه که در اینصورت بیچاره میشی.ترجیحاساقدار باشه که ساق پات روحفط کنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
اگه کفشت مناسب باشه هیچ اتفاقی نمیفته .حتما کفش عالی باخودت ببر من مسیرپارسال روکامل نرفتم بخاطر ما ...
مارک کفشش چی بود؟ لطفا بپرس بگو مرسی
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
ویلچر برا چی؟ برامادرشوهرم ؟ نه وسط راه که دیگه نمیتونست ماشین گرفتیم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
اسکیچرز بود....باکفش امریکایی رفته بود پیاده روی اربعین🤣🤣😂😂😂قبل اربعین پارسال۳۵۰تومن خرید .اما میگفت وقتی باهاش راه میرم انگار رو ابرام☹☹☹☹
من حنا هم نذاشتم. دمپایی صندل راحت و طبی و سبک تهیه کن. از همینجا بپوش و راه بیافت با خودت دمپایی و ...
عکس داری بزار لطفا
اره پوست پاکلفت میشه ..بعد کم کم رنگش میره.حتما چندبار کف پات روکامل بدار تا انگشتات هم بذار.