من از سال ۹۰ تصمیم گرفتم باردار شم مسایل و مشکلات و درمانای مختلف نشد شد یه با ۹۰ خارج رحمی ۹۲ که قلبش از کار ایستاد بعد اونمیسری دارو درمانی با امپول پیش دکتر پرستنده چهر و دو سریم پانکچر و سه بار انتقال منفی تو مرکز نابار وری رویش کرج دکتر مختاری که منفی شد😥دو سه سریم امپول زدم ولی زیاد پیگیر نبودم دیگه اعصابشو نداشتم الان دوباره تصمیم دارم درمان و ادامه بدم یا ای یو ای یا دوباره ای وی اف؛ همسرم از یه اشنا دکتر طاهری پناه و معرفی کرده کسی تجربه ای از ایشون و هزینه ها و .... داره
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
الهی عزیزم نمیشناسم ولی تو نت سرچ کن ببین چجوریه تخصصش انشاالله خدا دامنت و سبز کنه به حق همین شبای عزیز
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
برو. رویان یا بیا پیش دکتر اشرف معینی من خودم دوماه میرم پیشش انشالله به زودی دامنمونسبز میشه ازش ...
رویان که نه خیلی شلوغه ترجیح میدم جایی باشه که رسیدگیش بهتر باشه ؛ نمیخوام بیشتر از این وقتم تلف شه ؛ ادرس و شمارشو برام میزاری
الهی عزیزم نمیشناسم ولی تو نت سرچ کن ببین چجوریه تخصصش انشاالله خدا دامنت و سبز کنه به حق همین شبای ...
تو نت خیلی گشتم بیشتر گیج شدم بیمارستان لاله و پارسیان بخش ناباروریشو ایشون راه انداخته ولی الان رفته عرفان
تو نت خیلی گشتم بیشتر گیج شدم بیمارستان لاله و پارسیان بخش ناباروریشو ایشون راه انداخته ولی الان رفت ...
خب برو پیشش تیریه تو تاریکی که انشاالله میگیره
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁