2777
2789
عنوان

متاهلهای گرامی و با تجربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

خب به نظرم بهتره بری..مشکله خاصی که نداری..و فقط از حرفای خاله زنکیشون میترسی.اما اگه با شوهرت بری.زیادم سوال نپرسی ازشون.فک نکنم مشکلی پیش بیاد

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط اومدم بدونم چرا ی هفتس نرفتی و نیومدن😒زود جواب بده میخام برم تاپیک بعدی...

حقیقتش من دانشجوام کلا زیاد خونه نیستم و با عرض معذرت از تمامی بانوان مادر شوهر, مال من حوصله سر بره و تمام حرفاشو از حفظم پنج ساله هروقت رفتم خونشون انگار همون چندتا پاراگرافو حفظ کرده و بهم میگه و اخرین بار بخاطر دهن بینیش و قضاوتش یکم دلخور شدم نرفتم, از نظر من خیلی چیز مهمی نبود ولی ایشون اولین بارش نبود که اینجوری کرد

برو عزیزم ...این طوری هم شر درست نمیشه هم اگه احیانا حرفی یا کم محلی امشب ببینی منت هم سر شوهره میتونی بذاری که من اومدم و احترام گذاشتم ولی اونا این طوری برخورد کردن ...اون وقت دفعه دیگه بهتر تصمیم میگیری

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
برو تو کوچیکی به نظر من اگه زیارتیه حتما برو قشنگ بغلشون کن به شوهرتم بگو به جیبشون برسه  بعدش ...

زیارتی که نیس ولی خب چون شوهرم گفته و همینطور همه عزیزانی که نظر دادن بنظرم برم بهتره

حقیقتش من دانشجوام کلا زیاد خونه نیستم و با عرض معذرت از تمامی بانوان مادر شوهر, مال من حوصله سر بره ...

ممنون من فضولیم رفع شد برم ب بقیه هم مشاوره بدم😀🏃🏃🏃🏃

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75