2777
2789
عنوان

واسه مثبت شدنش دعام کنید

570 بازدید | 60 پست

یک ساعت دیگه بی بی میزنم خیلی استرس دارم 

از ته دل دعام کنید مثبت شه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز گذشته از موعدت

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
چندروز گذشته از موعدت

امروز دوروز از موعدم گذشته یه روز قبل پری بی بی منفی بود

ولی من تاحالا تاخیر پری نداشتم معمولا زودتر میاد اما دیر نمیشه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
چرایساعت دیگه

آخه شوهرم رفته بخره نیم ساعت چهل دقیقه دیگه برمیگرده

ان شالله که مثبته به امید خدا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
امروز دوروز از موعدم گذشته یه روز قبل پری بی بی منفی بود ولی من تاحالا تاخیر پری نداشتم معمولا زودت ...

اگر مثه من بتات پایین باشه بی بی نشون نمیده اگه منفی بود و تا دوروز بعد پریود نشدی برو تست بده عزیزم 

به امید خدا مثبت میشه.خب الان بززن مارو هم از انتظار دربیار😁😁😁

الان بی بی ندارم😔دادم بخرن واسم