2777
2789
عنوان

مهاجرت بی نتیجه

1230 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها ما یعنی من و همسر و پسر  دو سالم تصمیم گرفتیم مهاجرت کنیم از طریق پناهندگی اما متاسفانه خیلی هزینه بالا بود و از چند نفر که پرسیدیم گفت که خیلی زیاد بهتون گفته نفری ۶هزار یورو که میشه ۹۰میلیون و برا پسرم هم گفت نصف این پول اما واقعا خیلی زیاد بود ما حتی در تکاپوی فروش وسایل خونه بودیم یعنی کلی امیدوار بودیم به رفتن اما نشد و کلی دپرس شدم دلم می‌خواد برم اما نمی‌دونم بین شماها کسی بوده پناهنده شده باشه یا اینکه شماره ای چیزی از اونطرفی که مارک میبره داشته باشه؟اگه هست درخواست دوستی بده که تو چت با هم حرف بزنیم اگه حس می‌کنه اینجا نمیتونه حرف بزنه خواهش میکنم صادقانه کمکم کنید

تا شقایق هست زندگی باید کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پناهندگی ؟

خدا  رو هر لحظه شکر کنید ک کنسل شد

انشاالله جور شه قانونی برید و لذتشم  ببرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

والا قبل از گرونی دلار شوهرم میخاست بره 45 میلیون تومن انگلیس

الانه و نمی دونم

در ضمن اول شوهرت بره بعد درخواست بده شما و پسرتم برید

البته این پیشنهاد کسی بو که دنبال کارای شوهرم بود گفت هزینه میاد پایین

ولی من مخالفت کردم والانم مثل چی پشیمونم بااین اوضاع و احوال

پناهندگی خیلی بده و بسیار سخت دلیل محکمی میخواد تا شمارو قبول کنن و وارد کمپ کشور مقصد بشید وحتی بقیمت جوونتون شاید تموم بشه .

پس ویزا بگیرین به پناهندگی فک نکنید 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یکی از دوستام قیمت گرفته بود ماه پیش نفری 75 میلیون.

البته باید یه مبلغی هم واسه وکیل گرفتن تو مقصد بذارین کنار

و یه مبلغ دیگه هم واسه اینکه اگر قاچاقچی طی مسیر ولتون کرد بتونین با یکی دیگه ادامه بدین و به مقصد برسین.

خیلیا تو یونان طرف رو ول میکنن! پول رو گرفتن شما هم دستت بهشون نمیرسه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

در اين حد بدونين كه حتي وقتي توي يه كمپ حموم ميخواين برين اگه همزمان يه مرد هم بياد داخل به هيچ وجه نه حق اعتراضي دارين نه كسي هست كه به اعتراضتون گوش كنه. از همه جا هستن مخصوصا آفريقا. البته كمپ عمومي

هرگز منتظر فرداهاي خيالي نباش،سهمت را از شادي هاي زندگي همين امروز بگير و "در لحظه زندگي كن"