2777
2789
عنوان

هیز بودن مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 1878 بازدید | 73 پست
قربون دلت عزیزم 

عزیزم من اصن احساس ضعف نمیکنم .. میدونم که شوهرم خیلی منو دوست داره .. ولی اینکار عادتش شده .. ولی اینو هم میدونم که تک پره .. اگه کسی جز من تو زندگیش باشه دیگه نمیتونه با من هم باشه .. واسه همین به اینکارش اهمیت نمیدم .. تو زمینه های دیگه خیلی مواظب منه ... همراه منه .. البته دیگه اون داره پیر میشه   من 13 سال ازش کوچیکترم .. 

بهش اینو بفرست  عاشق شدن مثل نماز خوندنه نیت که کردی باید چشماتو رو همه چی ببندی

چه جمله قشنگی ی چیز دیگه ب نظرت رو در رو بگم یا بهش پیام بدم 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حس بدی دارم منی ک با شکم هفت ماهه خونه زندگیم مثل دست گل شامونهارم ب موقع همشم ب خودم میرسم از ...

عزیز من تو این چیزا تجربه ای ندارم به اون صورت ولی یه نصیحتت میکنم. خوب بودن زیادی هم خوب نیست. نیازی نیست همیشه شام و ناهارت اماده باشه، نیازی نیست همیشه خونت مرتب باشه. بعضی وقتا به شوهرت بگو حوصله نداشتم ناهار اماده کنم یا خونه رو مرتب کنم. یکم بیشتر برا خودت و سلامتیت وقت بزار. اینجوری اگر یه کاری هم تو خونه انجام بدی به چشم شوهرت میاد. ولی اگر همیشه همه چیز اماده و همه جا مرتب باشه کارایی، هیچوقت کارات به چشمش نمیاد و فکر میکنه وظیفته که این کارارو کنی

عزیزم من اصن احساس ضعف نمیکنم .. میدونم که شوهرم خیلی منو دوست داره .. ولی اینکار عادتش شده .. ولی ا ...

تا الان سابقه خیانت نداشته هیچ مدلی حتی پیام دادن 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
چه جمله قشنگی ی چیز دیگه ب نظرت رو در رو بگم یا بهش پیام بدم 

اگ الان پیشه رو در رو بگو ولی نیس با پیام بفرس

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
عزیز من تو این چیزا تجربه ای ندارم به اون صورت ولی یه نصیحتت میکنم. خوب بودن زیادی هم خوب نیست. نیاز ...

حرفت واقعا درسته قبول دارم

پسر خاله ام اوف خیر سرش اونورم بزرگ شده به دنیا اومد ولی خیلی داغون هیزه

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه ها به نظرتون مردا پاهای خانوما رو هم نگاه میکنن یا دید بزنن؟؟

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

شوهر خواهر شوهرم اینجوریه.ولی طرز برخورد زن هم تاثیر داره.بجاش باید گیربدن.بجاش باید ندیده بگیری

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
طفلکی خاله ات خیلی حس بدیه مثل خیانت میمونه

عزیزم میدونم حس بدیه ولی بیشتر مردا از روی کنجکاوی نگاه میکنن ی بار بهش بگو ناراحت میشی بگو وجهه اجتماعیت خراب میشه و... ان شاالله درست میشه ناراحت نباش. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

خداییش خودت میری بیرون کسی پنجاه نمیکنی.شاید مرداسطحی نگاه کنن.اما تعداد انگشت شماری هیز باشن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
پسر خاله ام اوف خیر سرش اونورم بزرگ شده به دنیا اومد ولی خیلی داغون هیزه

فکرنکنم ب اینور یا اونور داشته باشه ذاتشون مشکل داره

فکرنکنم ب اینور یا اونور داشته باشه ذاتشون مشکل داره

اره اخ خیلی ها میگن ایرانی ها چون ندیده ان اینجوری ان😐😐

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بله من جایی خوندم فانتزی هر مردی فرق میکنه بعضی ها با دیدن انحنای پا خانم ها لذت میبرن بعضی با دیدن مچ پا یا حتی انگشت 🤔

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله