2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شور تاپینگ زدنت . خوب مثل ادم همه رو همون پست اول بنویس مسخره کردی مردمو. 

چه بی صبر و حوصله!!

بد نیست ادب داشته باشیم دوست عزیز

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

اگه خيلي من و تويي ميكنه از اين به بعد همه چي رو قطع كن و بگو از لحاظ قانوني و شرعي هيچ وظيفه مالي گردن من نيست 

اگه بچه داري بگو برا اون كنار ميذارم 

پولاتم سيو كن خودت زمين و خونه يواشكي بخر 

همون دو دونگ رو به نام خودت کن

و از همین لحظه همه خرج خونه و خودت رو از شوهرت بگیر و دیگه ریالی هم قسط نده

برای خودت بردار حقوقتو

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
به خدا به یه میلیارد نمیگن یه تومن

اینا مرفه بی دردن  

خواهر منم به یک میلیارد و چهارصد میلیون

میگه یک و چهارصد تومن

ولی لامصب من هزارم با احترام میگم هزار تومان

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

اصلا مگه من گفتم که خونه این قیمتی بگیر

حالا میگه سال بعد که قسط تموم شد میخوام ماشین شاسی بگیرم دوباره من باید پول بدم آقا ماشین فلان سوار بشه البته میدونم پول من خیلی کمتر از اونه

ولی کلا نمیخواد من پول زیاد پیش خودم داشته باشم

ولی یواشکی ۱۰ تومن دارم

یکی از همکارام با دوتا بچه شوهرش با یکی دوس شد 

که دوستم فهمید و .... اون یارو هم خودش شوهر داشت و خودکشی کرد حالا اگه اینو می ذاشت میرفت چی

البته کل خونه به اسمش بود به مردا نمیشه اعتماد کامل کرد