نسترن۶۳ مدیر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 320 عنوان شما قضاوت کنید | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 54 پست من ده ساله ازدواج کردم از اولم هم شاغل بودماون موقع شوهرم گفت خونه بخریم سه دونگ سه دونگ میکنیم به این شرط که تو هم مشارکت کنیمنم بیشتر حقوقمو میدادم ۶ سال پیش یه خونه خریدیم با اخم و تخم و به زور نصفشو به اسمم کردتا اینکه پارسال... 1397/07/22 | 12:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 320 فدای تو دختر خوب چرا اینقد انرژی منفی به هرچیز فکر کنی سرت میادااااا اصلا مهم نیست بهر حال ت ... اولش میگفت دو دونگ ولی الان که قیمت رفته بالا همونم نمیکنه دیگه
نیهان_بانو عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1319 جان نمیدونم این ق چی بود تایپ شد خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی
نسترن۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 320 اشتباه میکنی زیاد خرج خونه نکن از اون پول بکش برای خونت خرج کن خوب بخور خوب بپوش ولی پول خودت طلا و ... من با پس انداز خودم کار زیادی نمیتونم بکنم خوب میفهمه مثلا طلا بخرم و... فقط تو بانکه همین
نیهان_بانو عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 1319 من با پس انداز خودم کار زیادی نمیتونم بکنم خوب میفهمه مثلا طلا بخرم و... فقط تو بانکه همین نمیدونم چی بگم... سکه بخر و قایم کن خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی
نسترن۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 320 اینا مرفه بی دردن خواهر منم به یک میلیارد و چهارصد میلیون میگه یک و چهارصد تومن ولی ... عزیزم ما هم به کسای دیگه ای میگیم مرفه بی دردما درس خوندیم کلی، کلی شبکاری داریم کلی زحمت و استرس و... فک نمیکنم با این همه زحمت این مقدار حقوق مرفه بی درد باشیم
زهرادویران عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3195 عزیزم ما هم به کسای دیگه ای میگیم مرفه بی درد ما درس خوندیم کلی، کلی شبکاری داریم کلی زحمت و استرس ... معذرت میخوام اگه ناراحت شدینپرستارا واقعا زحمت کشن،خواهر خودمم پرستارهمنظوری نداشتم،بازم معذرت میخوام اگه ناراحت کردمتون پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
ترانه_یک_سوپر_مامان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 247 حقتون که بیشتر از این حرفاست اما مردا خیلی حسابرسن,به نظر منم بدون جنگ و دعوا از این به بعد حقوقتون رو واسه خودتون کلا پس انداز کنید.
نسترن۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 320 معذرت میخوام اگه ناراحت شدین پرستارا واقعا زحمت کشن،خواهر خودمم پرستاره منظوری نداشتم،بازم معذرت م ... نه عزیز ناراحت نشدم فقط توضیح دادم
nedamatgah عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 190 سلاممن این تاپیک را شانسی خواندم. ولی خیلی دوست دارم بدونم آخر همسرت منزل را بنام زد یا نه؟ البته بعید میدونم تهران باشه این منزل