2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 54 پست

خوب یه دقیقه صبر کنید لطفا دوس ندارین نخونید خوب

ولی الان قشنگ میگه نه چه گیری دادی الان چی کم داری و...  پریشب هم گفت قسط وام سال بعد این موقع تموم شده گفتم پس دیگه لازم نیس من پول بدم گفت نه چرا میدی ماشین عوض میکنم شاسی میخوام بگیرم

دیگه انقدر اعصابم خورده که نگو

واقعا فک میکنه با یه هالو طرفه

ولی منم اصلا حوصله و اعصاب بگو مگو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من زن و شوهر هر چیزی ک دارن مال همه فرقی نمیکنه وقتی شما ریشه دونگ دونگ بودن رو تو زندگی بندازید مرد رو وسوسه میکنه ک مال جمع کنه شما سعی کن از حقوقت کمتر بدی یه چیزی برا خودت پس انداز کنی عزیزم 

بگو از رشدخووه اول خووه دومو تونستی بخری و با مشارکت من تونستی قسطاشو بدی وگرنه توی خرج خووه مونده بودی اگر نه تمام خرجایی که کردم و سهمم به نسبت رشد خونه بده برای خودم میرم میخرم، با استناد به حرف خودت اره همسرت فکر میکنه تو حالیت نیست مثلا. 

خوب یه دقیقه صبر کنید لطفا دوس ندارین نخونید خوب ولی الان قشنگ میگه نه چه گیری دادی الان چی کم داری ...

خودت شاغلی >>>؟؟؟؟؟چقدر درامدته؟؟؟

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی    

میگه  من درآمدم خیلی بیشتر از توعه حساب کنیم تا الان ۲۰۰ تومنم ندادی در صورتی که خوب قیمت خونه الان خیلی بیشتر شده ارزش پول کمتر شده 

یعنی واقعا به نظر شما مهم نیس که من الان هیچی به اسمم نیس  اصلا من الان چه مدرک و سندی دارم که این همه پول دادم تا الان

مردا رو نمیشه شناخت اگه یه روز به هر علتی زندگیمون به هم خورد پس این همه پولهایی که من دادم چی میشه

من پرستارم خوب هر سال حقوق بیشتر میشه

من الان تو سالی که گذشت تقریبا ماهی ۲ تومن میدم

ولی اون حقوقش تو یه ماه حدود ۶ ، ۷ تومنه

البته دو جا کار بود الان یه ماهه که یه جا کاره و حقوقش دیگه حدود ۴، ۵ تومنه

میگه  من درآمدم خیلی بیشتر از توعه حساب کنیم تا الان ۲۰۰ تومنم ندادی در صورتی که خوب قیمت خونه ...

اگر همسرت آدمه زیاد پول من پول تو نکن عزیزم

من پرستارم خوب هر سال حقوق بیشتر میشه من الان تو سالی که گذشت تقریبا ماهی ۲ تومن میدم ولی اون حقوق ...

میدونی چیه از الان به بعد پس انداز مخفی برای خودت داشته باش ...شراکتی هیج چیز خوب نیست

من ماشینمو هم خودم خریدم سه سال پیش همه ی خرج خودمو میدم کلی هم واسه خونه خرید میکنم به غیر از پول ...

اشتباه میکنی زیاد خرج خونه نکن از اون پول بکش برای خونت خرج کن خوب بخور خوب بپوش ولی پول خودت طلا و سکه بخر یا پول نقد تو بانک بزار

پول یواشکی هم دارم واسه خودم ولی واسه این خونه من همه طلاهامو هم فروختم البته زیاد نبود ولی خوب پارسال ما خونه رو ۶۵۰ خریدیم الان یه تومن شده

خلاصه میترسم که یه روز هیچی نداشته باشم 

اگه یه دفه بره دنبال یکی دیگه من چیکار کنم 

از مردا بعید نیس

پول یواشکی هم دارم واسه خودم ولی واسه این خونه من همه طلاهامو هم فروختم البته زیاد نبود ولی خوب پارس ...

فدای تو دختر خوب چرا اینقد انرژی منفی به هرچیز فکر کنی سرت میادااااا

اصلا مهم نیست 

بهر حال توام الان تو این خونه 3 خوابه احساس راحتی میکنی 

جلوی ضرر رو از هرچا بگیری منفعته 

اگر همسرت راضیه دو دونگ بزنه به نامت 

از هیچی که بهتره 

اما از این ببعد هیچ چیز شراکتی نکن 

شریک اگر خوب بود خدا هم برا خودش شریک میگرفت