2777
2789
عنوان

تاخیر پری

82 بازدید | 11 پست

امروز دو روزه تاخیر داشتم این ماه روز12 دوتا فولی 17،18 داشتم روز 15 صبح هم کیت تخمک گذاریم پررنگ بود یعنی کیست ندارم تخمک گذاری داشتم

از طرفی یه روز قبل موعدم بی بی منفی بود

به نظرتون احتمال بارداری با وجود بی بی منفی قبل موعد بوده؟

درد شدید س ی ن ه دارم فقط گاهی هم درد خفیف پری در حد یکی دو دقیقه در روز

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا ک موعدت گذشته بیبی بزن

میترسم تو ذوقم بخوره البته من تقریبا دوسالی هست بدون تاخیر پری میشدم حتی زودتر از موعد اما حس میکنم باردار نیستم😔

تو خونه الان بی بی ندارم داروخونه هم دوره باید بمونم تا شوهری از سرکار برگرده متاسفانه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
من فردای پری بی بی چک  مثبت شد

قبلش منفی بود؟ نمیدونی تخمک گذاریت چه روزی بود؟ دوره هات چند روزه س؟

ببخش این همه پرسیدم عزیزم

وای بچه ها امروز ۵روز ازم گذشته ولی بیبی منفی بود ودرد پریودی ندارم چیکار کنم خسته شدم بس که بی بی ز ...

تخمک گذاریت نمیدونی چه روزی بوده؟ شاید لقاحت دیر بوده که نشون نمیده

تخمک گذاریت نمیدونی چه روزی بوده؟ شاید لقاحت دیر بوده که نشون نمیده

نمیدونم تخمک کذاریم کی بوده ولی دیگه خسته شدم بس که تست زدم مثل دیونه ها نگاه میکنم برام باعث تعجبه که درد پریودی ندارم اگه لقاح دیر بوده حداقل یه خط کمرنگ میشد

نمیدونم تخمک کذاریم کی بوده ولی دیگه خسته شدم بس که تست زدم مثل دیونه ها نگاه میکنم برام باعث تعجبه ...

منم درد پری ندارم برخلاف هر ماه امروز تازه درد خیلی کمی داشتم

منم چند ماهه تست زدن کارمه خسته شدم و ناامید برای همینه دیگه منفی بود تست نزدم

بعضیا یه هفته بعد موعد بی بی مثبت میشه فعلا ناامید نباش گلم انشااله که مثبت میشه برای دوتامون

میترسم تو ذوقم بخوره البته من تقریبا دوسالی هست بدون تاخیر پری میشدم حتی زودتر از موعد اما حس میکنم ...

اونو دیگه نمیدونم چی بگم

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید