2777
2789
عنوان

تیغ جراحی

272 بازدید | 29 پست

بچها  تاحالا کی اتاق عمل رفته چ شکله میشه بگید استرس داشتین میگن اتاق عمل دکترا قشنگ تعریف میکنن بگو بخند دارن و عملت میکنن لطفا بگین از خاطرات جراحیتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سزارین..وقتی از کمر بی حس شدم.کلا متوجه همه چیز بودم...اینکه دکتر میگفت یه سر اومدم بیمارستان و هنوز بیمارم(یعنی من)نیومده بودم..و رفت برای رفتگرها ی کوچه اشون که نزدیک بیمارستان بود حلیم گرفته...وقتی بچه میخواست بدنیا بیاد صدام زد و گفت الان موقع بدنیا اومدن نی نیته!!!!و من گفتم یا حسین...خانم دکتر شوخی کرد و گفت دخترت با رمز یا حسین بدنیا اومده....بعد اوردن گذاشتن رو صورتم (واقعا حس بی نظیری بود)و من دیدیم روز اولی چقد شبیه به خواهرمه...

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان  
برای سزارین..وقتی از کمر بی حس شدم.کلا متوجه همه چیز بودم...اینکه دکتر میگفت یه سر اومدم بیمارستان و ...

وای من فک کنم بمیرم از استرس اونجاهم ک لخت هستی همه میبینن منم حسابی خجالتی

اینقدر براشون عادی شده فک کن دارن گوشت یا مرغ تیکه میکنن😂😂😂😂

واقعا ولی من سر دومی یک هفته دیر سز شدم دکتر اشتباه تاریخ زده بود خودش برا دکترا می گفت خیلی استرس دارم وقتی کارش تموم شد فشارش افتاد من که چیزی نمی دیدم ولی بقیه گفتند خانم دکتر پات وبزن به دیوار