2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 شما تا حالا شله نخوردین واقعا نمیشه ازش گذشت 😋😋😋😋

چرا شله مشهدی همون که توش نخود داره ؟ در اصل آشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شما هم بیا با ما باش هر روز از پیشرفت رژیمت بگو ببینیم چیکار کردی 

سعیمو میکنم اما قول نمیدم 😁😁شوخیدم عزیزم 

میخام رژیم بگیرم ولی گشنم بشه عصبی میشم 😔😔

دوقلو دوساله هم دارم اعصابم نمیکشه 

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤
سعیمو میکنم اما قول نمیدم 😁😁شوخیدم عزیزم  میخام رژیم بگیرم ولی گشنم بشه عصبی میشم 😔😔 دوقل ...

دوقلو داری؟ کار سختی در پیش داری پس ولی خب کالری شماری خیلی خوبه حتما امتحان کن رو اعصابت فشار نمیاد

همه جور حبوبات توش داره 

آره ولی نخوداش تو چشمه خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
آره خیلی خوشمزه ااااااست مشهدیا عاشقشن 😊😊😊😊❤❤❤

من تو قزوین یه بار خوردم خیلی دوست نداشتم اسمشو شله مشهدی بود . .حتما برا شهرش خوشمر تره .

دوقلو داری؟ کار سختی در پیش داری پس ولی خب کالری شماری خیلی خوبه حتما امتحان کن رو اعصابت فشار نمیاد

حتما عزیزم اول باید برنامشو نصب کنم و حتما امتحان میکنم 😘

❤زمانی که به آنچه میخواهی، نمیرسی غمگین نشو زیرا خداوند در فکر چیز بهتری برای توست❤
شاید خوب درست نکرده بودن تو مشهد به خاطرش صف وامیستن همینجا هم خوب و بد داره البته

احتمالا

حتما عزیزم اول باید برنامشو نصب کنم و حتما امتحان میکنم 😘

آره کالری شماری  مانع پرخوریه ولی رژیم محسوب نمیشه من خیلی راضیم