2777
2789
عنوان

به لج شوهرم 😭 😭 😭کسانی که اضافه وزن دارین بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 9986 بازدید | 1108 پست
وا نمیگه ک فلان چیزو بخور میگه درروزاینقد بخوری درماه مثلا4کیلو کم میکنی  مثلا من روزانه1177تا ...

میدونم نمیگه خب میدونیم که هرهفت  هزار تا کالری که کمتر بخوری یک کیلو کم میشی واسه چهار کیلو در ماه روزی هزار تا از کالری پایه ات کم میکنی به همین راحتی 😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم حتما😍

منو یکی ازبچه هاهم هستیم امروز باهم دوست شدیم تاباهم پیش بریم خوشحال میشم دورهم جمع بشیم و ب هم انگیزه بدیم

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
منو یکی ازبچه هاهم هستیم امروز باهم دوست شدیم تاباهم پیش بریم خوشحال میشم دورهم جمع بشیم و ب هم انگی ...

#دمنوش_لوتوس🌸
مواد لازم...
چای سبز...یک قاشق غذاخوری
زیره ...کمی
هل..کمی
دارچین..خیلی کم
تخم کتان ...نیاز به آسیاب نداره(احتیاط مصرف دارد)
زنجبیل..کمی
قهوه..کمی
گل سرخ..یک ق مرباخوری
پودر تخم گشنیز..کمی
برگ به لیمو یک قاشق مرباخوری پر یا لیمو عمانی دوعدد
منظور از کمی👇👇
از هر کدام به دلخواه و میل خودتان😍
همه در فلاسک یا قوری
با مقدار زیادی آبجوش دم کنید...
تمام روز....یک چهارم لیوان از عصاره ی دمنوش...مابقی لیوان آبجوش مجدد
تا بخوبی رقیق بشه
کل روز هر چا بیشتر بهتر مصرف کنید😊
اگر دچار گرمی میشوید یا مزاج گرم دارید...دارچین و زنجبیل زیره هربار یک یا دو مورد مصرف شود...و در روز نصف استکان کوچک عرق کاسنی بنوشید😍😍
#دمنوش_لوتوس🌸

اینو تهیه کنیم همه با هم پیش بریم 

سلام من امروز صبحانه ۷۸ کالری مصرف داشتم .زیاده به نظرتون؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
👏👏👏 من امروز فیدینگم صبحانه 288

فیدینگ ؟ یعنی چی؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فیدینگ ؟ یعنی چی؟

توی روش پنج به دو دو روز فست داریم پنج روز فیدینگ 

اما من یه روز در میان فستم 

یعنی دو روز پانصد تا میخوری با ممنوعیات خاص پنج روز آزاد تا دو هزار کالرزی

من تازه امروز مانکن نصب کردم این چیزا رو نمی‌دونم .فعلا مبنامو گذاشتم ۱۵۰۰ کالری .

به نظرت خوبه؟

من تازه امروز مانکن نصب کردم این چیزا رو نمی‌دونم .فعلا مبنامو گذاشتم ۱۵۰۰ کالری . به نظرت خوبه؟

عزیزم خودش بر اساس میزان تحرک و قد و وزن کالری پایه تو حساب میکنه ثبت نامت درسته؟