2777
2789
عنوان

کسی بوده ک بند ناف جنینش تک شریانی باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 56708 بازدید | 243 پست
البته معمولا میگن اگه انومالی خوب باشه و وزنش و رشدش خوب باشه،احتمال زیاد مشکلی نیست.

شما چند هفته ای ؟ بچه ات چیه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
شما چند هفته ای ؟ بچه ات چیه ؟

من هفته ۱۷ ام. والا جنسیت رو هنوز نمیدونم دقیق...

منم دقیقا از اختلال رشد و عدم وزن گیریش می ترسم.

لعنت ب این حس شک و دودلی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۱۷ ام. والا جنسیت رو هنوز نمیدونم دقیق... منم دقیقا از اختلال رشد و عدم وزن گیریش می ترسم. ...

دقیقا . منم همین نگرانم کرده . شما از دکترت بپرس ممکنه رشدش تو انومالي خوب باشه اما تو هفته های بالاتر اختلال رشد داشته باشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من هفته ۱۷ ام. والا جنسیت رو هنوز نمیدونم دقیق... منم دقیقا از اختلال رشد و عدم وزن گیریش می ترسم. ...

سلام عزیزم.  من تازه تو هفته بیست و نه فهمیدم بچه م تک شریانه بند نافش. وزنش خیلی کمه اما خدا رو شکر قلب و بقیه اعضا خوبن.  دکتر منم ناامید کرد گفت خیلی کوچولویه میخوای نگهش داری؟! در حالی که هنوز سه ماه مونده به زایمانم. دلم گرفت   اما باید به خدا توکل کرد در کنار پیگیری های پزشکی.  شکر خدا اکو و آمینیوسنتزمم خوب بوده و مشکل فقط رشد کمه که اگه زودتر واسم تشخیص می دادن شاید رشد بچه م بهتر می شد. نگران نباش.  خیلیا بچه هاشون تک شریانن که مشکلی هم پیش نمیاد واسه بچه. حواست باشه تو سونوگرافی همه ی اندامهاشو چک کنن که خیال خودتم راحت بشه. همین دیگه.  اینا رو گفتم که دلت نگیره چون می دونم حس بدیه. 

دوستت دارم خدای من... 
سلام عزیزم.  من تازه تو هفته بیست و نه فهمیدم بچه م تک شریانه بند نافش. وزنش خیلی کمه اما خدا ر ...

سلام عیزم. واقعا درد بدیه منکه تمام نت رو زیر و رو کردم ببینم آخر این جنین ها چطور ب دنیا میان. اغلب بچه هاشون سالم و خوب ب دنیا اومده بودن. فقط امیدم ب اینه ک مام جزو همین افراد باشیم.من الان هفته ۲۰ ام. بخدا میترسم برم سونو ببینم وزن و قدش چطوریه...

ان شالله همه بچه ها سالم ب دنیا بیان😢😢😢

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام منم بچم تک شریانیه والان هفته 25 هستم دکتر به من گفت مشکلی نداری احتمالا بچت وزنش کمه ،سونو آنومالی هم گفت مشکلی نداری  با نظرات دوستان نگران شدم 😢 فقط نمیدونم آیا این تاثیری روی غذا خوردن مادرم داره یا نه ؟ یعنی منکه گرسنم میشه و غذا میخورم درواقع نی نی گرسنش شده ؟ هرچی من بخورم اون وزنش بیشتر میشه؟ 

من‌وقتی گشنم‌میشه نی نی خیلی تکون‌میخوره یعنی واقعا انقدر بهم ربط داریم😍

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

به منم آنومالی گفت یکی از کلیه هاش ورم داره برگشت ادرار داره😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام منم بچم تک شریانیه والان هفته 25 هستم دکتر به من گفت مشکلی نداری احتمالا بچت وزنش کمه ،سونو آنو ...

ان شالله ک سالم و با وزن خوب بدنیا بیاد.‌ولی فک نکنم وزن مادر وگرسنگیش ربطی ب جنین داشته باشه. اول و اخر میزان رسیدن مواد غذایی ب جنین ماها کمتره😢😢😢

من فقط امیدم‌ب اینه ک همون تک شریان، قوی باشه و بتونه جای یک شریان دیگه رو هم تا حدی جبران کنه...

به منم آنومالی گفت یکی از کلیه هاش ورم داره برگشت ادرار داره😔

من خیلی شنیدم ک بعد تولد این مسایل حل میشه. ان شالله واسه شمام حل شه و سالم ب دنیا بیاد.

ممنونم دوستم ان شاءالله نی نی شما هم سالم و سلامت بدنیا میاد لیدی میل و دلستر و بستنی بخور میگن‌اینا وزن نی نی رو زیاد میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عیزم. واقعا درد بدیه منکه تمام نت رو زیر و رو کردم ببینم آخر این جنین ها چطور ب دنیا میان. اغلب ...

خدا بزرگه،  در هر حال ما باید تا جایی که می توانیم مراقب امانت خدا باشیم. 💜🌸🌸🌸

دوستت دارم خدای من... 
خدا بزرگه،  در هر حال ما باید تا جایی که می توانیم مراقب امانت خدا باشیم. 💜🌸🌸🌸

ببخشید یادتون میاد انومالی ک رفتین وزن جنین رو چقد زده بود؟

ببخشید یادتون میاد انومالی ک رفتین وزن جنین رو چقد زده بود؟

متاسفانه واسه هر دو تا سونو ی دوازده و شانزده هفته بند ناف  رو تشخیص ندادن که تک شریانه. وگرنه خوب بیشتر مراقب وزن اضافه کردن بچه م می بودم. 

دوستت دارم خدای من...