کسی بوده خودش یا اطرافیانش،بند ناف جنینش تک شریانی باشه و نوزادش سالم ب دنیا اومده باشه؟
از لحاظ وزن و سلامت کلیه و قلب منظورمه.
پ،ن: بندناف جنین ۲تا شریان و ۱ ورید داره ک وظیفه خون رسانی و دفع مواد زاید رو از جنین ب عهده دارن. اگه تک شریانی باشه، باعث میشه خونرسانی ب جنین ضعیف بشه...
لطفا اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای دارین خوش حال میشم منو در جریان بذارین...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونرسانی بچه کم بود،تقریبا قطع شده بود،فشارشم رفت بالا،ولی اگه شما اون یه شریانتون ضخیم باشه مشکلی پیش نمیاد نگران نباش،بودن کسایی که با یه شریان روند عادی رو طی کردن
حتما زیر نظر یک پزشک حاذق باشید قطعا مورد خوشایندی نیست تنها بحث اکو قلبی هم مطرح نیست بحث عدم رشدکافی مغز و سایر اعضا داخلی هم مطرحه عمدتا این بچه ها کم وزن ترن و زودتر از طریق سزارین متولد میشن اما چندین و چند نوزاد سالم هم در سراسر جهان با این مشکل دنیا اومدن فقط باید زیر نظر پزشک حاذق باشی و توکل به خدا باشه
ببین نمیخام نا امیدت کنم...ولی خووب...چیز خوبی نیست اصلا هم خوب نیست توکل برخدا ناقص به دنیا نیاد به ...
دعا کن برام...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
نه عزیز نترسونین،چرا ناقص،بچه فقط رشدش کند تره،اگه اکوی قلب سالم باشه خطر دیگه ای تهدید نمیکنه
ممنون ازت😘😘
استارتر از طریق سونو بهت گفتن تک شریانه چجوری فهمیدی؟
ااره عیزم. سونو ان تی
سلام . منم تو سونوگرافی انومالي گفتن تک شريانه . خیلی میترسم . شما چند هفته ای ؟ الان وضعيتتون چطوره ...
سلام عیزم.
من این هفته باس میرفتم اکوی قلب جنین ک نشد برم.
دکترمم فقط یکشنبه ها میاد.
مجبورم هفته دیگه برم اکوی قلب.
دکترم بهم گفت اگه جواب اکو خوب باشه، و انومالی هم مشکل نداشته باشه، خیالت راحت باشه...
تا هفته دیگه من می میرم...
سلام . منم تو سونوگرافی انومالي گفتن تک شريانه . خیلی میترسم . شما چند هفته ای ؟ الان وضعيتتون چطوره ...
البته معمولا میگن اگه انومالی خوب باشه و وزنش و رشدش خوب باشه،احتمال زیاد مشکلی نیست.
البته معمولا میگن اگه انومالی خوب باشه و وزنش و رشدش خوب باشه،احتمال زیاد مشکلی نیست.
منم تو 18 هفته انومالي دادم گفتن تک شريانه ولی بقیه چیزها نرمال بود . بعد امنيو سنتز شدم که از نظر کروموزومی و تريزومي بررسی بشم . خداروشکر مشکلی نبود . اما دوباره تو هفته 22, باید برم انومالي . ترس من از اختلال رشد تو هفته های بالاتره
پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...