کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 عنوان اوناییکه ده سال به بالاازدواج کردیدراضی هستیدبنظرتون پیشرفتی کردید🤗🤗🤔🤔🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 169 پست اوضاع مالی عاطفی روحی تون درچه حال ؟🤗🤗🤗 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎 1404/07/28 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 ۱۷ ساله ازدواج کردیم از لحاظ عاطفی ،عالی هستیممالی، با این شرایط،گاهی تحت فشاریماز مستاجر دربیایم .. ... شماستون زندگیتونومحکم کردیداونوباتلاش هم میشه بدست اوردماناباشید😍 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
ليلا93 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 611 ایناموقت وگذراگلم بچه هاکه یکم بزرگ شن راحت میتونی بری دنبال اهدافت بلاخره مادربودن هم تاوان خودشودا ... ممنونم از دلگرمیت دوست عزیز🌸🙏
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 هعی حرف دل در دل بماند بهتر است...🖤 عزیزم💐 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 ممنونم از دلگرمیت دوست عزیز🌸🙏 قربونت برم خواهرمنم بچه هاش مدرسه ای شدن هم درسشوادامه دادهم رفت سرکاربرادنبال کردن هدف هات هیچ وقت دیرنمیشه عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 چع خوب که همه راضی ان خدا رو شکر چشم بد از زندگی همتون بدور باشه 😍 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 خداراشکر شمر راضی ام ۱۴ ساله خیلی هم عالی😍 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
nazhani68 عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 760 شماستون زندگیتونومحکم کردیداونوباتلاش هم میشه بدست اوردماناباشید😍 ممنونم عزیزم 🌹من هنوز ،حس روز اول عقدم رو دارم کنار همسرمهمونقدر شیرین و باورنکردنی
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 وضعمون متوسطه کارش سخته همش میناله از محل کارش ارباب رجوع داره یک آدم بیصفتیه که نگو احتمالافشارروانی روشه ببین قطره گل سرخ خیلی جواب میده امتحان کن عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 ممنونم عزیزم 🌹من هنوز ،حس روز اول عقدم رو دارم کنار همسرمهمونقدر شیرین و باورنکردنی ای جانم😍چشم بدبه دور🤲 عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3119 15ساله ازدواج کردمخدا رو شکر راضیم 😍😍خداروشکر عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎
قسمت؛ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 559 احتمالافشارروانی روشه ببین قطره گل سرخ خیلی جواب میده امتحان کن گل سرخ نمیدونم امتحان نکردم من اعتقادم اینه یک انسان شهوت باید داشته باشه با دارو ارزش نداره مقطعیه
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 21284 واقعیت اینقدر غیر واقعیه که اگه بگیم میگن دروغ میگی چون اینقدر پیشرفت مالی روحی عاطفی داشتم که همه رو مرهون ازدواجم غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
archiii عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 731 ۱۰ سال هست متاهلمسرمایه ام ۳تا فرزندام هستن.خدا حفظشون کنه و عاقبت بخیر بشن انشالله.تازگی در تلاشیم خونه بخریم.دعا کنین بشه.هر کس پیامم خوند یه صلوات بفرسته