من بعد از کلی پرس و جو و خوندن نظرات با همسرم رفتیم پیش خانم نرگس دوست کارآموز خداروشکر همسرم هم علی رغم مقاومتش همراهی کرد. هر دو راضی بودیم ، بجای دنبال مقصر گشتن راه حل و راهکار پیدا کردیم و یاد گرفتیم چجور گفتگو کنیم ایشون روانشناس بالینی هستن و بیشتر در زمینه مشاوره فردی ،زوج درمانی و سکستراپی فعالیت میکنن. به ما که خیلی کمک کردن این پیج اینستاشون حتما ببینید مطالب مفیدی داخلش هست که میتونه کمکتون کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله عزیزم خانم دوست کارآموز مشاوره آنلاین هم دارن حتی برای بیمارهای خارج از کشور آدرسشون میدان جهاد نبش خیابان بیستون ساختمان لئون ط ۳ واحد ۱۲ برای رزرو وقت هم با این شماره ها باید تماس بگیری : 📞☎️ 09199579139/۰۲۱۸۸۹۹۳۴۵۳
برای زوج درمانی یه سری فاکتورا هست که باید در نظر بگیرید. این مقاله میتونه کمک کنه تا بهتر یه درمانگر رو انتخاب کنید https://tafakoragah.com/بهترین-زوج-درمانگر-تهران/