2777
2789

من از طریق بچه های نی نی سایت با کلینیک خانم دکتر رحیمی نژاد آشنا شدم.اولش  ترسیدم قابل اعتماد نباشه تعریف ها ، رفتم خیلی سرچ کردم راجع بهشون خوندم 

حتی عکسشون هم دیدم ببینم می تونم ارتباط بگیرم😅

با وسواس تمام رفتم 

خداروشکر راضی بودیم

هم من هم همسرم

کسیمون احساس نکرد یک طرفه داره میره 

البته ما برای پسرمون هم وقت گرفتیم پسش دکتر روانشناس کودک شون 

اون هنوز نوبتش نشده ببینیم چجوریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم دکتر رحیمی نژاد تو زوج بهترینه بی شک👌

نه مثل اوناست که الکی طرف زنها رو بگیره و مردستیز باشه

نه الکی به مردها پروبال میده 

خیلی جددددددی مساله رو بررسی میکنه و راهکار میده اینش خوبه 

دردودل محور پیش نمیره جلسه 😅

من فکر می کردم چون آقا هست طرف شوهرمو بگیره، خیلی هم شوهرم سعی کرد تحت تاثیر قرارش بده ولی می فهمه، ...

میشع ادرسش رو برام بفرستین..شما نتیجه گرفتین چیزی بارش هس برای حل مشکلات یا فقط شنوندس

اگر دنبال یه زوج درمانگر خوب در غرب تهران می‌گردید، دکتر سهیلا منعم رو از دست ندید. دکتر منعم با تجربه و مهارت‌های فوق‌العاده‌اش، به زوج‌ها کمک می‌کنه تا مشکلاتشون رو حل کنن و روابطشون رو بهتر کنن. با رویکردی صمیمی و دوستانه، ایشون فضایی راحت و امن برای گفتگوهای مهم و سازنده فراهم می‌کنه. پس اگه توی رابطه‌تون به مشاوره نیاز دارید و دنبال یه متخصص واقعی هستید، حتماً یه وقت از دکتر سهیلا منعم بگیرید و تفاوت رو احساس کنید.

شماره تماس:09032347215

اگر دنبال یه زوج درمانگر خوب در غرب تهران می‌گردید، دکتر سهیلا منعم رو از دست ندید. دکتر منعم با تجربه و مهارت‌های فوق‌العاده‌اش، به زوج‌ها کمک می‌کنه تا مشکلاتشون رو حل کنن و روابطشون رو بهتر کنن. با رویکردی صمیمی و دوستانه، ایشون فضایی راحت و امن برای گفتگوهای مهم و سازنده فراهم می‌کنه. پس اگه توی رابطه‌تون به مشاوره نیاز دارید و دنبال یه متخصص واقعی هستید، حتماً یه وقت از دکتر سهیلا منعم بگیرید و تفاوت رو احساس کنید.

شماره تماس:09032347215

دکتر پیمان آزموده فوق العاده خوبه زودم وقت میدن 09360427804 دوست داشتی برو دعام می کنی

دقیقا 👌🏻

حالا من نمی دونم شما کی پیش ایشون می رفتین ولی جدیدا مدت انتظارشون زیاد شده ،البته من هر سری می خوام برم به منشیش میگم من از مراجعین قدیمم و پرونده دارم و جلسم هم واجبه و زودتر منو راه میندازه 😜

اگر به دنبال زوج درمانگر خوب در غرب تهران هستید، دکتر سهیلا منعم (شماره نظام روانشناسی ۵۳۸۳) با تخصص در حوزه زوج‌درمانی آماده ارائه خدمات حرفه‌ای است. ایشان خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری را برای افراد در سراسر ایران ارائه می‌دهند و همچنین امکان مشاوره غیرحضوری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور را نیز فراهم کرده‌اند. با بهره‌گیری از دانش و تجربه دکتر منعم، می‌توانید به بهبود روابط زناشویی و حل تعارضات زندگی مشترک خود کمک کنید. برای دریافت وقت مشاوره، با شماره 09032347215 تماس بگیرید و قدمی موثر برای تقویت روابط خود بردارید.

عزیزم، من مشاوره های تلفنی و آنلاین خیلی زیادی رفتم، بنظر من مشاوری که از بین این ده پونزده تا مشاوری که رفتم درجه یک و کار بلدوحرفه ای و دلسوز  باشه فقط مشاور خودمه، تازه خیلی منصفانه کار میکنه نرخ مشاوره های حرفه ای الان زیر ۴۰۰-۳۰۰ تومن نیست ایشون برای جلسه تلفنی اونم یکساعت فقط۱۹۷ میگیره, خداییش مفته....برا یکساعته های آنلاین هم که بصورت ویس و چت هست ۱۷۹

من مشکلاتی که با همسرم داشتم و این مشاور حل کرد، مشکلاتی که با دخترم داشتم حل شد، تازه مدرک انگلستان رو دارن تو زمینه خانواده،فردی،کودک،ازدواج و طلاق و....

همیشه دعا گوشون هستم، شمارش و میذارم که اگر کسی خواست باهاش ارتباط بگیره، پیامک بدین جواب میدن،هرپیامرسانی هم پیام بدین باز جواب میدن

09143640458

اینستاشون: moshavere.onlineee

کارش خوبه واقعا تعریفیه و دارم تعریفش میکنم، همه جاهم معرفیش میکنم چون واقعا درجه یک هستن

مدتی بود با همسرم مشکل داشتیم و نمیدونستم چکار کنم که رابطمون بهتر شه پیش گروه روانشناسی مهربد رفتم مشاوره های خوبی بهم دادن و ار اون به بعد رفتارم و تغییر دادم و با همسرم بهتر شدم ازشون تشکر میکنم