2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زوج درمانگر خوب و حرفه ای  مد نظرتون هست، من دکتر سامرند سلیمی رو پیشنهاد میدهم ایشون مدیر گروه روانشناسی ویان هستند سایت و پیج اینستاگرام داره گروه ویان

کافیه تو گوگل سرچ کنید روانشناسی ویان

دکتر ندا دارابی زوج درمانگر و مشاور پیش ازدواجه خیلی مشاور خوبیه استاد ما بود توی دانشگاه و‌بعدش من برای پیش از ازدواج با همسرم رفتیم پیششون. ماهه

از پزشک خوب نوبتشون و‌ میشه گرفت هم غرب تهرانن هم مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا توی ولیعصر

دکتر ندا دارابی زوج درمانگر و مشاور پیش ازدواجه خیلی مشاور خوبیه استاد ما بود توی دانشگاه و‌بعدش من برای پیش از ازدواج با همسرم رفتیم پیششون. 

از پزشک خوب نوبتشون و‌ میشه گرفت هم غرب تهرانن هم مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا توی ولیعصر

دکتر ندا دارابی زوج درمانگر و مشاور پیش از ازدواج 

استاد دانشگاه و دارای پروانه نظام روانشناسی

مرکز مشاوره دانشگاه الزهرا میدان ولیعصر و مرکز مشاوره میدان پونک

نوبت دهی سایت پزشک خوب و شماره ۰۹۱۹۵۷۰۸۹۹۵

از بهترین زوج درمانگر ها در تهران خانم دکتر سحر کیانی نژاد هستن. به هر کی معرفی کردم راضی بوده

رزومه شون در سایتشون هست

پیجشون   drkianinezhad.ir@

شماره گرفتن وقت در واتساپ

09198062824

زوج درمانگر باهوش با قدرت تشخیص و درک بالای زوجین و بسیار باتجربه در دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه تهران: پیشنهاد من: 

دکتر سحر کیانی نژاد: مشاور خانواده، زوج درمانگر و مشاور روابط عاطفی و سوگ و پیش از ازدواج.

اسمشون رو سرچ کنی در ساین خودشون رزومه شون هست و صفحه ی اینستاگرام هم دارند:   drkianinezhad.ir@

شماره تنتون فق در واتساپ پیام بدید برای وقت آنلاین خارج از ایران و حتی وقت حضوری:

09198062824