2777
2789
عنوان

دارم ميميرم از بي پولي

604 بازدید | 17 پست

چن ماهه حقوق نگرفتم. خيلي سخته كار كني و پول نگيري. 

چه كنم؟؟معلوم نيس كي بخوان حقوق بدن. 

خستم از بي پولي. انگيزه اي ندارم. 

از كجا يه منبع درامد ديگه جور كنم

من مجانی کار میکنم جای من بودی چی؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از بی پولی خستم باز تو کار میکنی منو خانوادم نمیزارن برم سرکار از یه طرفم خرجمو نمیتونن بدن  به خدا درست 5 ماهه نه شلوار خریدم نه کفش خریدم نه چیزی خیر سرم دختر دم بختم  

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
منم دارم مجاني كار ميكنم ديگه

من میدونم هیچ  وقت حقوقی در کار نیس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خيلي چيزا. تازه تاسيس شده. دلار گرون شده. بيمه ها دارن ورشكست ميشن و بزور پول ميدن و خيلي چيزاي ديگه

وای اواضع بدیه کشور دچار وضعیت رکود در تورم شده و میگن این بدترین وضع هست برا اقتصاد یه کشور. از طرفی موج شدید بیکاری در  راهه. هر کاری دارید اگر حقوق داره سفت بچسبید که بدجوری شده متاسفانه من وحشت دارم بخدا

شوهر من از يه شركت خصوصي با ماهي ٥تومن استعفا داده 
چوان هم كازش خيلي سخت بود هم امنيت شغلي نداشت و قردادي سركار بود قرار داد يك ساله 
يك سازمان دولتي ازمون داده قبول شده حالا شده نيروي رسمي،قرارداد دائم ولي با حقوق ١٧٠٠
خدا لعنتشون كنه بهتره سازمان ممكن اينه حقوقش ،دارن حقشونو ميخورن ،درحالي ك اونايي ك قراردادي سركارن ٧تومن حقوق دارن اين بيچاره ها ب دوتومن هم نميرسه 
خداا لعنتشون كنه از گلوشون پايين نره پولي ك حق بچه هاي منه العي بشه داروي سرطانشون
ماهي دوتومن قسط داريم هيچكدومو نميشه بديم 
بچمو نتونستم مهد ببرم ب خاطر اين شرايط 
با دوتا بچه كوچيك 

شوهر من از يه شركت خصوصي با ماهي ٥تومن استعفا داده  چوان هم كازش خيلي سخت بود هم امنيت شغل ...

منم شرايطم همينه. قسطامون زياده. خدارو شكر خونه و ماشين دارم ولي روي حقوقم حساب كرده بوديم. خستم ازين امروز فردا كردن. از انتظار