2777
2789

سلام دوستان اینجا کسی هست آندومتریوز داشته باشه؟؟ من هر دو تخمدانم داشت عمل کردم و بعد از سه سال دوباره برگشتن بهترین دکترا رفتم ولی گفتن درمانش فقط عمل هست. ولی حالا یه راه درمانی پیدا کردم در عرض سه ماه یکی از تخمدان هام کلا پاکسازی شد و اون یکی کیستم اندازش نصف شده. اگر کسی هست بگه بهش بگم. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

من سه دوره با فاصله های بیست روزه زالو درمانی رو قسمت پایین شکمم سمت تخمدان ها انجام دادم در کنارش هم دکترم با توجه به طبعم داروهای طب سنتی داد خودم الان دارم از سونو گرافی میام و از شدت این همه تغییر دارم شاخ در میارم

مرسی اما میترسم از زالو چندشم میشه

منم خیلی می ترسیدم ولی دراز کشیدم که نبینمشون اصلا حسشون نمی کنی. به نظرم غلبه به ترسم ارزششو داشت.