2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا باید اتوبوس سوار شیم؟ اونجا اتوبوسا کرایه نقدی میگیرن؟

حاشیه خیابان دانشگاه بیای پیدا میکنی یا بپرسی نشونت میدن هم میتونی پول بدی هم از دکه های اتوبوس رانی کارت بخری و شارژش کنی

و یا

در ایستگاه  میدان سعدی سوار اتوبوس خط ۳۸.۱ - پایانه آزادی/پایانه راه آهن شده و پس از گذشت 1 ایستگاه در ایستگاه  آموزش و پرورش از اتوبوس پیاده شوید. و بعد در ایستگاه  سعدی ۲ سوار اتوبوس خط ۲۱۰ - پایانه گردشگری/میدان بیت المقدس شده و پس از گذشت 2 ایستگاه در ایستگاه  حرم مطهر از اتوبوس پیاده شوید.

فکر میکنم به میدون شریعتی نزدیک باشین،نه؟اگه نزدیکین با مترو برین میدون بسیج.همونجا پیاده بشین حرمه عزیزم.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
کجا باید اتوبوس سوار شیم؟ اونجا اتوبوسا کرایه نقدی میگیرن؟

اتوبوس اگه کارت بزنی 500 فک کنم ولی اگه نقد بدی 1000.پول بده کسی برات کارت بزنه.من مسیرم اونطرف نیس خطارو هم عوض کردن واسه همین دقیق نمیدونم.باید بری شهدا از اونجا راحت تر میتونی با اتوبوس بری.

عاشق خودمم...بوس بوس
و یا در ایستگاه  میدان سعدی سوار اتوبوس خط ۳۸.۱ - پایانه آزادی/پایانه راه آهن شده و پس از ...

اینطوری خیلی دور میشه عزیز.من نمیدونم درست گفتم یانه؟من کارت باید داشته باشین وگرنه هزار تومن باید به راننده بدین.برای مترو نمیدونم نقدی حساب میکنن یانه؟میتونید از یک نفر درخواست کنید براتون کارت بزنخ و مبلغش رو بهش بدین.

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇