2777
2789
عنوان

جلادهنده برای سینک

809 بازدید | 47 پست

خانما من تهیش کردم روش روش استفاده رو نوشته ولی نمیدونم مهم هس یا ن ک سینک خشک باشه یا خیس باشه

کسی اگ میدونه بگه

گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد

خشک باشه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

سینک باید خشک باشه با دستمال خشکش کن بعد چند سری به صورت ضربه بزن به سینک

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین جلا دهنده سینک و شیرآلات نوشابه کوکا (سیاه رنگ) هست. روش بریزید و اسکاچ بکشید. مثل اول برق خواهد زد. حتی سنگ دستشوئی هم را به خوبی برق خواهد انداخت. حالا ببینید این نوشابه چه بر سر معده ما خواهد آورد.

برای اون رسوبات اطراف شیرالات هم خوبه؟امتحان کردین؟

رسوبات، سرکه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

برای اون رسوبات اطراف شیرالات هم خوبه؟امتحان کردین؟

من امتحان کردم, بدک نیست... ینی باید اینقدر محکم بسابی تا جرم ها پاک شن, ک اگه بدون نوشابه هم اونقدر بسابی پاک میشن :|

اماااااا من ی جرمگیر جدید گرفتم ب اسم ecco

فوووووق العاده س برای جرم شیرآلات. حتی استیل روی گاز یا جاهای غیرقابل دسترسی زیر شعله ها

ب هیچ عنوان هم فلز رو سیاه نمیکنه, برای پوست هم ضرری نداره و بوی بد و تندی هم نداره

البته فقط فروشگاهای بزرگ مث رفاه و شهروند دارن. حتما امتحانش کن

پاک کننده ی مخصوص چوب هم داره واسه کابینتا یا بقیه ی سطوح چوبی

خواستی عکسشو میفرستم برات

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
عزیزم چرا تاپبکت ترکید داشتم میخوندمش اونجایی که رفتید کافی شاپ😞😞

واای اره فردا همین جا ادامشو بزار تا ببینیم هانیه خانم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻