2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست

عزيزان  چرا اينقد خانمهاي متأهل ميگن اگ برگرديم عقب ازدواج نميكنيم ؟؟من مجردم حسرت زندگي متاهلا رو ميخورم كم ترين مزيت ازدواج اينه ك نياز ان برطرف ميشه يكي هس خيلي دوست داشته باشه لااقل واس ي مدت خوب و خوشي.توروخدا متاهلا قدر زندگي تون بدونين دوستاي خوبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد بمون تا زمانيكه حس كني لازمه ازدواج كري

اگه اون زمان که احساس نیاز کرد, کیس مورد نظر یافت نشد چی?

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

هرچی سن وسالتون پایین تر باشه راحت تر تسلیمِ ازدواج  میشید 

وراحت تر باهمسر کنار می آیید چون زبیر بیست ودو سال هنوز خیلی شخصیتِ ادم شکل نگرفته ولی 

از بیست وپنج به بعد دیگه چون دخترا ذهنِ مستقل پیدا میکنن  تسلیمِ ازدواج بشن هم سخته

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

قرار نیست هگه زود ازدواج کنیم منم میگفتم ۲۸ اینا ولی وقتی شوهرم همونی بود که میخواستم گفتم اوکی از اونورم عمه ام گفت عزیم اگه صبر بدیم ۶سال بعد کیان ۳۸سالشه پیرشد 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
عزيزان  چرا اينقد خانمهاي متأهل ميگن اگ برگرديم عقب ازدواج نميكنيم ؟؟من مجردم حسرت زن ...

عزیزم واقعیت ازدواج اینطوری نیست من کلی پرونده مطالعه کردم 

عزيزان  چرا اينقد خانمهاي متأهل ميگن اگ برگرديم عقب ازدواج نميكنيم ؟؟من مجردم حسرت زن ...

من مجردیم پر از عشق و حال بود و تو ۲۳ سالگی عقد کردم,درست زمانی که دیگه با مجردی حال نمی کردم و یه جورایی سیراب شده بودم و دلم ازدواج میخواست,خدا رو شکر همسرم خیلی عالیه و دوسش دارم. زندگی سختی داره ,نمی گم همش گل و بلبل اما در کل اگه برگردم گذشته باز ازدواج می کنم 😊

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!
مجرد بمون تا زمانيكه حس كني لازمه ازدواج كري

اصلاً نباید اینکارو کنه 

چونکه ممکنه از یه سن به بعد دیگه کیسِ مورد نظر هیچ وقت پیدا نشه وبه تجرد قطعی برسه 

اونوقت دراون زمان اگر هم ازدواج کنه شاید ازدواجش خوب نباشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم چند تا موردو در نظر بگیر 

اول اینکه اجباری به ازدواج وجود نداره ولی قانون طبیعت هست ، میتونه وابسته به شخص مثبت یا منفی باشه 

دوم از خودم میگم ،پیشرفت تحصیلی مالی اجتماعی و شخصیتی من  قبل از ازدواج و بعد از ازدواج به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست ، چرا که در زمان مجردی بخشی از هوش و حواستون در گیره پسرهاست و ناخوداگاه مقدار زیادی انرژیتونو میگیره ، من بعد از ازدواجم ارشد و دکتری رو خوند تو کارم پیشرفت کردم مدرس دانشگاه شدم تونستم از لحاظ مالی پیشرفت کنم روابطم گسترده تر شد و همین مورد کلی آدمای فرهیخته و درست و حسابیو وارد زندگیم کرد 

در ضمن عشق و علاقه ای که بهم داریم بی نهایته و همین نکته بقدری بهم آرامش میده که حد نداره ، شخصی که هرلحظه کنارته و کنارشی 

در کل خاطرت باشه ازدواج با یه کیس مناسب عالیه ، اما برای به دست آوردن کیس خوب باید خودتون هم کیس خوبی باشید 

گاهی بعضی از شاگردام میگن کو پسر خوب ؟؟؟ من هم میگم شما چقدر به معیارهای خوب بودن نزدیک هستید ؟؟

تا میتونید خودتون رو وارد روابط  منطقی و با چارچوب کنید منظور حضور فعال در محیط خارج از منزل هست 

من زمان مجردیم علاوه بر دانشگاه و درس خوندنم کلاس شنا نقاشی باشگاه میرفتم کتابخانه کوهنوردی ،،،، خلاصه تو انواع و اقسام گروه ها بودم ... 

همین باعث میشد بیشتر مورد خواستگار پیش بیاد ...

همسر نزدیکترین یار و رفیق به انسان هست ، اگر باهم مچ باشید مطمئن باش روزگار هردوتون مملو از آرامش و پیشرفته 

الان هم خدا یه نینی ناز  بهم داده و داره تو شکمم دستو پا میزنه و برات دعا میکنیم که بهترین ها نصیبت بشه دختر نازنین 

اگه اون زمان که احساس نیاز کرد, کیس مورد نظر یافت نشد چی?

موافقم

عزیزم چند تا موردو در نظر بگیر  اول اینکه اجباری به ازدواج وجود نداره ولی قانون طبیعت هست ، می ...

منم همه جا رفتم

اما دقیقا از هرکی خوشم نیاد سر راهم سبز میشه

شما خوش شانس بودی

از اینک آخر مجردی چی میشه نمیترسی؟از اینک ی روز تنها بشی خدایی نکرده کجا بمونی؟من از این چيزا میترسم ...

خو اونکه خونه پدرومادرش می مونه