عزیزم چند تا موردو در نظر بگیر
اول اینکه اجباری به ازدواج وجود نداره ولی قانون طبیعت هست ، میتونه وابسته به شخص مثبت یا منفی باشه
دوم از خودم میگم ،پیشرفت تحصیلی مالی اجتماعی و شخصیتی من قبل از ازدواج و بعد از ازدواج به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست ، چرا که در زمان مجردی بخشی از هوش و حواستون در گیره پسرهاست و ناخوداگاه مقدار زیادی انرژیتونو میگیره ، من بعد از ازدواجم ارشد و دکتری رو خوند تو کارم پیشرفت کردم مدرس دانشگاه شدم تونستم از لحاظ مالی پیشرفت کنم روابطم گسترده تر شد و همین مورد کلی آدمای فرهیخته و درست و حسابیو وارد زندگیم کرد
در ضمن عشق و علاقه ای که بهم داریم بی نهایته و همین نکته بقدری بهم آرامش میده که حد نداره ، شخصی که هرلحظه کنارته و کنارشی
در کل خاطرت باشه ازدواج با یه کیس مناسب عالیه ، اما برای به دست آوردن کیس خوب باید خودتون هم کیس خوبی باشید
گاهی بعضی از شاگردام میگن کو پسر خوب ؟؟؟ من هم میگم شما چقدر به معیارهای خوب بودن نزدیک هستید ؟؟
تا میتونید خودتون رو وارد روابط منطقی و با چارچوب کنید منظور حضور فعال در محیط خارج از منزل هست
من زمان مجردیم علاوه بر دانشگاه و درس خوندنم کلاس شنا نقاشی باشگاه میرفتم کتابخانه کوهنوردی ،،،، خلاصه تو انواع و اقسام گروه ها بودم ...
همین باعث میشد بیشتر مورد خواستگار پیش بیاد ...
همسر نزدیکترین یار و رفیق به انسان هست ، اگر باهم مچ باشید مطمئن باش روزگار هردوتون مملو از آرامش و پیشرفته
الان هم خدا یه نینی ناز بهم داده و داره تو شکمم دستو پا میزنه و برات دعا میکنیم که بهترین ها نصیبت بشه دختر نازنین