2821
2789
عنوان

ایده تولد بدید

121 بازدید | 8 پست

سلام خانوما هفته دیگه بیستم تولدمه کلا ۵ نفر رو میخوام دعوت کنم دور هم باشیم بنظرتون چیا بگیرم و یه میز خوشگل بچینم فینگر فود و .... زیز به ریز اگر میدونید بگید که خیلی باکلاس بشع لطفا نوشیدنی چی بگیرم یا تنقلات

الهیییییی💟💜

عزیز دلممم مبارکه باشه منم نوزدهم تولدمه دقیقا بروز قبل شما 😍😍😍♥️♥️🫀

ام خب من برای خودم چند تا چیز که نیاز داشتم رو سفارش دادم که اون روز بیستم برسه و اینکه میخوام یه کیک تک نفره برای خودم بگیرم خودم تنهایی بخورمش و باهاش عکس بندازم و میخوام اون روز هر کاری دوست دارم بکنم مثلا یه فیلم قشنگ ببینم برم بیرون یا .... چیزای دیگه راستش خیلی کارها تو ذهنمه ولی خب هنوز زیاد مطمئن نیستم 😂🥰💜💟🍭💌🐬🫧🫂

@niniyar عزیزم تأیید گن

یجوری مینویسن پرنسس بابام ، انگار ما دایناسور بابامونیم🗿🦍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرکی نوشیدنیشو با خودش بیاره دیگه تو فقط میز بچین یه استند ساده هم اماده کن برای عکاسی با بادکنک و ریسه و اینا

برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal اینجا درخواست قبول نمیکنم🎀

فینگرفود اینارو که نمبشع تایپ کرد یا اموزش داداینجا ولی سعی کن یه بازی وسرگرمیم برای مهمونات داشته باشی که خوش بگذره بهتون مثل پانتومیم یا دُر بزنی تومایکت یا اپل استور میاد یا حکم بازی های کارتی هدفت فقط خوش گذروندن باشع چون تولد خودته نه رضایت مهمونات

من خدارو تو قلب کسایی میبینم که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه هستن.

تولدت مبارک.

میگم هزینه مهم نیست واست..

خب فینگر فود ک باید سلیقه ای انتخاب کنی.سفارش بدی.

ظرف چوبی سفارش بده بچینی روش .

نوشیدنی ازفروشگاه بخر .بدون گاز بهتره ک تو لیوان گلاسه بریزی شیک دورنگ .یا هم میتونی یخ خشک داخل ظرف استیل بریزی نوشیدنی بزاری داخلش کنارمیز بچینی.

کیک هم کیک تاج سفارش بده وقتی فوت میکنی اکلیل بپاشه البته باید اینو بدی حرفه ای درست کنه.

میوه هم همه چی بگیر اندازه یه سینی متوسط هرچی توبازار. اگ دوستداری میتونی چندمدل بگیری موز پرتقال سیب گیلاس خیار با اب آناناس قاطی کن ریز ریز خورد کن بریز تو لیوان تک نفره.میز تنقلات چیپس کراکت چوب شور اینا فروشگاه هرچی خوشت اومد.

گل طبیعی و شمع حتما بذار

حمص

میوه های فصل

اب میوه بتونی طبیعی بگیری از بستنی فروشیا خیلی خوب میشه

مینی برگر و کلا ساندویچای کوچولو

در کل سعی کن بیشتر غذا و چیزای طبیعی بذاری تا تنقلات کارخونه ای

(به نظر من خیلی باکلاس تره)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ