2777
2789
عنوان

دختر همسایه ما☹😕😏😉😎

1755 بازدید | 28 پست

واحد بغل خونه ما بیش از دو سال بود که خالی بود.

حالا یه چند ماه پیش گویا ما خونه نبودنی یه مادر و دختری اومدن اونجا...

هر کدوم از همسایه ها تا آدم رو میدیدن پشت سر اونها بد میگفتن...

ماشین مدل بالایی دارن.

یه همسایه میگفت نگا تو رو خدا هر روز یه ماشین میارن اینا. یکی دیگه از همسایه ها که خیلی هم مومنه مثلا و عروسی پسرش مولودی بود میگفت (بمن) واحد بغلتون شوهر عاریه ای داری!!!

خلاصه که حرف پشتشون زیاد بود...

تا اینکه من این مادر و دختر رو دیدم.

دختره یه سی سالی داره انگار، جفتشونم خوش تیپ هستن. و باز میگردن یکم. اهل آرایش هستن. چند بار باهاشون هم صحبت شدم خیلی خوش برخورد و مهربون هستن. یبار مامانش اومد شارژر گرفت از من

مامانش شاید از مامان من هم بزرگتر باشه، ولیییی چقدر خوش پوش و به خودش رسیده بود. وقتی که اون رفت یجوری شدم. گفتم منو باش آخه یه بچه رو بهونه کردم چقدر از خودم غافل شدم

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

بعد از اون ناخوداگاه بیشتر به خودم میرسیدم. به موهام، پوستم...

رفتم یه پونصد شیشصدی کرم خوب گرفتم برای مو و پوستم

چند دست لباس و کفش بیرون شیک گرفتم و ...

(این از تاثیر مثبتی که اینا رو من گذاشتن البته ناگفته نماند قبل هم خوب بودم ولی الان خیلیییی بهتر شدم هم بچه داری هم کار خونه همه چیییز یه طرف برای خودم هم وقت میذارم)

اصل مطلب رو نگذریم:   الان که چند وقت دیگه گذشته من هیچ چی از این بنده خداها ندیدم. فقط یبار یه پارتی داشتن تو خونه که نمیدونم تولد بود چی بود.. اما بااازم پارکینگ پر از ماشینای لوکس شد. و باز هم همسایه ها فرصت برای حرف دراوردن.

تا حالا هیچ اذیتی نداشتن خیلی با فرهنگن. در صورتی که واحدای دیگه اونا که خیلی ادعاشون میشه یه وقتایی خیلی آزار دهندس صداشون...

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

هستین دیگه برو بکس؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشتشون میگن ??زورشون میاد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حالا یه چند وقتیه خیلیییی اعصابم خورد میشه از اینکه میبینم به زنای مملکت کم لطفی میشه. مثلا  بدون مرد چقدر زندگی واسشون سخته

چرا پشتشون میگن ??زورشون میاد 

بیکارن والا

خیلی بی فرهنگن

درصد بالایی اینجوری هستن البته

خب ما بیایم ازشون تقدیر و تشکر کنیم حالا؟

شما گویا اصل مطلب رو درک نکردین

اره درسته بدون مرد زندگی سخته خودمو مادرم وخواهرم بدونِ مرد زندگی میکنیم این سختی رو درک میکنم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فقط اون ششصد  هفتصدی ک  پول کرم دادید 🤪

چراااا😀😀😀

خیلی وقت بود میخواستم بخرم بهونه شد😂😂

حالا چون شوهر نداره باید مثل بدبختا بگرده که خوب باشه 

واقعا زن چقدر مورد بی احترامی واقع میشه چه از طرف جنس مخالف و چه از طرف همجنس خودش

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فقط اون ششصد  هفتصدی ک  یهو پول کرم دادید 🤪

البته مرطوب کننده و ضد آفتاب و شیر پاک کن و کرم مو بود

فک نکنین کرم پودربود.