2777
2789

داداش من دوماد خانواده ای شده که بشدت با فقر و تنگدستی دست به گریبانن

حالا

تو دوران عقد و نامزدی 

جز اینکه گاهی وقتی سر بزنه و یه پول تو جیبی نسبتا خوب به خانومش بده و یکم میوه و شیرینی بگیره هر بار میره خونشون

وظیفه و توقع دیگه ای هم میشه داشت ازش ؟؟؟ یا دوماد کامل و خوبیه ؟؟؟ 

تعداد رای : 46
نظرسنجی
وظیفه ای نداره
43
93%
وظیفه داره بیشتر کمکشون کنه
3
6%

فعلا هیچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفه ای نداره اما انسانی بنظر میرسه ک همینکارا رو میکنه دمش گرم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بستگی به وضع مالیش داره کسی بود وضعش توپ بود چندتاخونه داشت حتی برای اوناخونه ام خرید 

به نسبت اوضاع مالی خودش فعالیت کنه براشون 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

اگه وضع مالیش خوبه چ اشکالی داره کمک کنه؟اما اگه نداره بحثش فرق میکنه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

وظیفه نیست

ولی هر کس سفره ش گشاده باشه خدا هزار برابر بهش میده

راه دوری نمیره

هر قدمی برداره بعدها بچه های خودش و عروس و دامادهاش هزار برابر براش جبران میکنن

دعای پدر و مادر خانمش هم همیشه مثل یه معجزه کنارشه♥️

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

اوضاع مالی برادرت در چه حده؟ اگر پولداره خرج دختر خانم رو کامل بده جهیزیه هم کمک کنه فشار روشون کم تر باشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اوضاع مالی برادرت در چه حده؟ اگر پولداره خرج دختر خانم رو کامل بده جهیزیه هم کمک کنه فشار روشون کم ت ...

زیاد تعریفی نی

ولی خوب بدم نیست

دختره یکم پر روئه

فعلا هیچی