2777
2789
عنوان

دختر همسایه ما☹😕😏😉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 28 پست
حالا چون شوهر نداره باید مثل بدبختا بگرده که خوب باشه  واقعا زن چقدر مورد بی احترامی واقع میشه ...

اولش من ندیده بودم یجوری ازشون میگفتن انگا بدبحتا فاحشه هستن

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که هم تاثیر مثبت گرفتید و یه قدم به جلو رفتید و هم پیش داوری نکردید

آره😘

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
چراااا😀😀😀 خیلی وقت بود میخواستم بخرم بهونه شد😂😂

منم حامله میخواسم بشم گفتم فعلا لباس نخرم میرفتم بیرون میدیدم خانوما چقد رنگ و برنگن رفتم کلی خرید کردم کردم دورچشم دور لب همه چی خریدم

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
منم حامله میخواسم بشم گفتم فعلا لباس نخرم میرفتم بیرون میدیدم خانوما چقد رنگ و برنگن رفتم کلی خرید ک ...

اتفاقااااااا تجربه من میگه تو بارداری بیشتر خرید کن از هر لحاظ به خودت برس

فاز اینایی که تو حاملگی لباس نمیخرن رو نمیفهمم

منم حامله میخواسم بشم گفتم فعلا لباس نخرم میرفتم بیرون میدیدم خانوما چقد رنگ و برنگن رفتم کلی خرید ک ...

عاشقتم پیپی😚

با این کاربریت

حالشو ببريد حرف مردم چه اهميت داره مردها و غر غر كردن بلدن

پدر نداریم 

پشت وپناهمونو ازدست دادیم پس نمیتونیم حالشو ببریم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اولش من ندیده بودم یجوری ازشون میگفتن انگا بدبحتا فاحشه هستن

متاسفانه خانوم ها به هم جنس خودشنم رحم ندارن،تا یکیو ببینن رو پای خودشه میشینن به حرف درآوردن،کاش یاد بگیریم که تو زندگی دیگران سرک نکشیم و خودمونو رو به جلو ببریمو پیشرفت کنیم

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

چقدر موضع و نگاهتون بی عقده و سالمه 👍👍 

خانم مستاجری تاپیک زده بود قراره بریم خونه ای که صاحب خانه دختر جوون داره و چه حرفهای بدی پشت اون خانم از همه جا بیخبر میزدن. 

خوب خانمی که مجرده صدتا بهتر از شوهر وامونده تورو نپسندیده که تجرد رو انتخاب کرده دیگه😉😂

چقدر موضع و نگاهتون بی عقده و سالمه 👍👍  خانم مستاجری تاپیک زده بود قراره بریم خونه ای که صاح ...

متشکر دوست عزیز

اتفاقا شوهر من جوونه و اصلا ایرادی نداره برام. متاسفانه رفتارها و فرهنگ و قضاوت ها از ریشه خرابه.

منم ده سال پدر ندارم  ستون خونه است پدر ميفهمم ولي دنيا بازم قشنگه

برای من دنیا زشته 

حتی الان اگه ادم های اطرافم خوشحال باشن من بازم تحمل ندارم  شادیِ  ادمای دیگه رو ببینم وقتی هرسال ولادت حضرت علی وروز پدر میشه به خودم برمیگردم میگم کاش  این روز واین تاریخ از تقویم حذف بشه 

من الان بعداز مرگِ پدرم  به جایی رسیدم که از شادیِ دیگران ناراحت میشم 

حال وروزِ من وامثالِ من اینه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم