2777
2789
عنوان

تک فرزندی اره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 72 پست
مگه بچه میترسم که بیاد زحمت بکشه باید بیاد که خوش باشه زندگی کنه خوش بگذرونه ،ما که این همه زجر و زح ...

راستش ب نظرم طرز فکرها خیلی متفاوته !!

شخصا دوست دارم  طوری بچه بزرگ کنم  ک 

برای رسیدن ب خواسته هاش تلاش کنه و از تلاشش لذت ببره !! ( این وسطم یاد میگیره چطور باید  گلیمشو از آب بکشه بیرون و جنم و عرضه داشته باشه )

اینکه هر چی رو ک اراده کرد ؛ آماده باشه ؛ بنظرم خیلی لطفی نداره !!! 

((البته ک بچه ندارم و نخواهم داشت 🤪🤪))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مگه بچه میترسم که بیاد زحمت بکشه باید بیاد که خوش باشه زندگی کنه خوش بگذرونه ،ما که این همه زجر و زح ...

عزیزم اون بچه قرار نیست تا آخر عمر بچه بمونه ها

قرار مرد بشه،خانوم بشه،پدر یا مادر بشه،همسر بشه

اگه قرار باشه تو ناز و نعمن بزرگ بشه دو فردا دیگه دودش به چشم خودش میره

ما نمیگیم بچه نو بدبختی بزرگ بشه ها

ولی این طرز فکر هم که صرفا کیف کنه درست نیست

قرار نیست اگه خودمون با سختی بزرگ شدیم حالا یه جوری عقده اونا رو این بچه پیاده کنیم و در رفاه محض بزرگش کنیم

بچه رو باید برای جامعه و واقعیتهای اون پرورش بدیم

اینی که الان بچه ست همیشه ما کنارش نیستیم،همیشه همه مثل ما باهاش رفتار نمیکنن

اینا قراره وارد جامعه ی سختی بشن

این یه واقعیته

قرار نیست تو فضا زندگی کنن که

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نظرم به شما نزدیک هست،نمیگم بچه نیاید خودش تلاش و کوشش کنه ولی تلاش کوشش وقتی معنی میده مه ما ام ...

آره مصلا بچه آیی که شرایط کشورهای پیشرفته باشه یا حتی کشورهای خلیج ،اره تو این کشورها باشه چند فرزند هم باشه بازم خوبه ،تلاش می‌کنه و نتیجه هم می گیره نه تو ایران دور از جون سگ‌دو بزنه واسه دو قرون به هیچ جایی هم نرسه و زندگی هم نکنه

ببینید دوست من من خودم کلی خواهر و برادر دارم 😂 خدا و بینهایت شکر .... الحمدلله رورز هممون هم رسیده ...

عزیزم خدا رو شکر که اوضاع خوبی دارید ولی من دوستان خیلی زیادی دارم که شرایط اینجوری که گفتم رو تجربه کردن و اصلا رابطشون با خواهر برادرها هم خوب نیست،و خیلی نا راضی ان از داشتن خانواده پر جمعیت ،میدونی اینها دو روی یک‌سکه هستن ممکنه برای بعضیا به قول شما خدا رو شکر خوب باشه و برای بعضیا خیلی ازار دهنده

من فکر میکنم شما که به عنوان يه مادر میخوای امکانات و رفاه کامل برای بچت فراهم کنی و همه ی نیاز هاشو در حد خوبی برآورده کنی،،  یکی از نیاز های آدم داشتن خواهر و برادره...  بچه وقتی بزرگ شد بهشون نیاز داره... ایشالا که همیشه پایدار و سلامت باشین اما بلخره ممکنه شما پدر و مادر و حمایتتون همیشه نباشین اون موقع بچه به خواهر و برادر نیاز داره

مرداب زندگی همه را غرق میکند.... ای عشق همتی کن و دست مرا بگیر....
عزیزم خدا رو شکر که اوضاع خوبی دارید ولی من دوستان خیلی زیادی دارم که شرایط اینجوری که گفتم رو تجربه ...

اینهایی که میگید تعدادشون مشکلی نداشته تربیتشون مشکل داشته که خواهر و برادر ها با هم مشکل دارند

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
من فکر میکنم شما که به عنوان يه مادر میخوای امکانات و رفاه کامل برای بچت فراهم کنی و همه ی نیاز هاشو ...

لاییییک

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اینهایی که میگید تعدادشون مشکلی نداشته تربیتشون مشکل داشته که خواهر و برادر ها با هم مشکل دارند

دقیقا

به نظر من اگه ازلحاظ مالی و مخصوصاااا روحی و روانی شرایط مطلوبی داشته باشی دوبچه خوبه ....خوده من وضع مالیم بد نیست ولی چون روحیه خوبی ندارم و اعصابم ضعیفه بچه دوم رو نمیارم چون نمیخوام مدیون اون طفل معصوم بشم 

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...

من فقط یه برادر کوچیکتر دارم خیلی وقتا و خیلی جاها از خواسته های خودم‌میزنم که خانوادم‌بتونن خواسته ی برادرمو برآورده کنن یا خیلی وقتا پولامو جمع میکنم‌که خرج خواسته های برادرم کنم تا اونم حسرت داشتن چیزی به دلش نمونه و پیش همسناش کم‌نیاره . ما بچه های دهه ی هفتادیم ک‌میتونیم‌این چیزارو درک کنیم ولی بچه های دههه های بعد چی!!!

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
عزیزم اون بچه قرار نیست تا آخر عمر بچه بمونه ها قرار مرد بشه،خانوم بشه،پدر یا مادر بشه،همسر بشه اگ ...

نه منم نمیگم که فقط خوشگذرونی بکنه میگم کار. و تلاش هم بکنه ولی نه تو کشور ما که تلاش ها اکثر بی نتیجه است جوری باش که با حمایت مالی بتونیم کمی ببرینش جلو یا حداقل بدی امکانات مالی مانع پیشرفتش نشه ولی در کل باید خوشی هم داشته باشه باید خوشگذرونی هم بکنه ما که به دنیا نیومدیم همش زحمت بکشیم 

خوب مسلما وقتی تعداد بیشتره هم رسیدگی مالی کمتره هم وقت گذاشتن و رسیدگی تربیتی اینو نمیشه کتمان کرد،به قول شما حتی تو زمینه عاطفی هم ممکنه کمبود داشته باشن،ولی حقیقتا من خیلی کم دیدم که با تعداد بچه های خیلی زیاد بشه از هر لحاظ کامل بهشون رسیدگی کرد،البه اونایی که دارن ایشالله خدا براشون حفظ کنه و توان بهشون بده،واقعا یک دلیل تردید من همینه که میبینم دوستام نود نه درصد کسایی که خانواده پر جمعیت داشتن راضی نبودن

نه منم نمیگم که فقط خوشگذرونی بکنه میگم کار. و تلاش هم بکنه ولی نه تو کشور ما که تلاش ها اکثر بی نتی ...

خب فکر نمیکنی وجود خواهر یا برادر نقش مهمی در این خوشی داره

در ثانی برای دو تا بچه میشه شرایط نسبتا خوبی فراهم کرد

بیشتر از اون به نظرم مشکله

خوب مسلما وقتی تعداد بیشتره هم رسیدگی مالی کمتره هم وقت گذاشتن و رسیدگی تربیتی اینو نمیشه کتمان کرد، ...

خب پر جمعیت رو که الان اصلا از پسش بر نمیایم،حرف ما بیشتر رو بچه دومه گلم

دو تا رو میشه هم تربیت خوب کرد هم ساپورت مالی،عاطفی نسبتا مطلوبی

خب فکر نمیکنی وجود خواهر یا برادر نقش مهمی در این خوشی داره در ثانی برای دو تا بچه میشه شرایط نسبتا ...

آره خوبه ولی من به شخصه نه امکان مالی نه روحی دو تا بچه رو ندارم ولی اگه کسی داره دو تا هم داشته باشه خوبه ولی بیشتر نه