2777
2789
عنوان

بايد واسه خودمون ارزش قائل باشيم 👸🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا صدتا تاپيك ديدم مرده خيانت كرده  بيشتر خانوما گفتن  ساكت بمون  به روش ني ...

ما زنا خودمون به هم دیگه رحم نمیکنیم 😃😃

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
آفرییییین👌👌👌👌امیدوارم ماها بچه هامونو خوب تربیت کنیم.چه پسر چه دختر...دختر همیشه نقش یه مغلوب رو ...

افرين

ماها به زبون ميگيم برابري زن و مرد

وقتي پاي عمل ميرسه 

ميگيم نه تو دختري نرو نخور نپوش نخند نگرد نخواه 

بيشتر خانوماي ايراني شدن برده 

بخاطر افكار اشتباهشون

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
زن خائن مثل خوک کثیفه مرد خائن هم مثل خوک کثیفه هرکس هم به هردلیلی طرفداری کنه کثیفتر از اوناست ...

هركسي تو زندگيش اشتباه ميكنه 

بايد به كسي كه اشتباه ميكنه كمك كرد 

بدبخت به مشكلي داره كه اينجوري ميكنه ديگه 

كيو ديدي از خوشي و خوشبختي بره خيانت كنه؟!؟

اين درسته كسي كه راهه اشتباه ميره بجاي اينكه دستشو بگيريم بزنيم گردنشو قطع كنيم ؟!؟

افرین استارتر همین الان تاپیک یه خانمه متاهل بود که عاشق بود چنان وحشیانه ریختن سرش یک ذره فک نکردن ...

دقيقا همونو ميگم بدبخت اومد درد دل كنه 

داشتن ميخوردنش 

الان اون ناراحت تَر و افسرده تَر شد بدتر شد كه بهتر نشد 

شوهر تردش ميكنه 

جامعه تردش ميكنه 

خانواده تردش ميكنه 

خوب ديونه ميشه ديگه 

هركسي تو زندگيش اشتباه ميكنه  بايد به كسي كه اشتباه ميكنه كمك كرد  بدبخت به مشكلي داره ك ...

فرق انسان با حیوان در قدرت عقله

خدا عقل رو واسه چی داده؟؟؟؟؟

هرکس خیانت کنه مثل خوک کثیفه.

و طرفدارانشون هم همینطور.

خیلیا هم خوشبختن باز خیانت می کنن، خیلیا هستن چون عقل ندارت، بیمارن، ذاتشون مشکل داره.

خیانت هیچ دلیلی نداره.

این هم بگم همه‌ی ادم‌ها میدونن خیانت کار کثیفو غیر اخلاقیه واسه همین هم پنهانش می کنن...

خوک_نباشیم#  

😊#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دقيقا همونو ميگم بدبخت اومد درد دل كنه  داشتن ميخوردنش  الان اون ناراحت تَر و افسرده تَر ...

ببین الان اینجا کسی نیست اون تاپیک به هم دیگه امان نمیدادن از پست گذاشتن مشخصه در مقابل منطق حرفی ندارن

فرق انسان با حیوان در قدرت عقله خدا عقل رو واسه چی داده؟؟؟؟؟ هرکس خیانت کنه مثل خوک کثیفه. و ط ...

اتفاقا شما بايد كارت اين باشه تا بدوني مشكلات مردم به چه صورته و دليل أصلي خيانتشون چيه 

اصلا يه ادم چرا خيانت ميكنه 

به نظرم بايد بهشون كمك كرد كه زندگيشون خوب باشه تا فضاوتشون كرد و بهشون فحش داد 

هيچ آدمي بي دليل دست به كار اشتباه نميزنه

فرق انسان با حیوان در قدرت عقله خدا عقل رو واسه چی داده؟؟؟؟؟ هرکس خیانت کنه مثل خوک کثیفه. و ط ...

الان شما طبق گفته های خودت انسان هستی داری هم قضاوت میکنی هم نظریه میدی هم حکم 

اره واقعا صدتا تاپيك ديدم مرده خيانت كرده  بيشتر خانوما گفتن  ساكت بمون  به روش ني ...

چون خانم شده مادر شده اجازه‌ی همچین چیزخوری رو نداره...

اون مردی هم که خیانت میکنه همینطور

چقدر کامنت‌هات شک برانگیزه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
الان شما طبق گفته های خودت انسان هستی داری هم قضاوت میکنی هم نظریه میدی هم حکم 

خانم طرف خودش اومده میگه دارم خیانت میکنم

شما کارش رو قبول داری؟

اتفاقا شما بايد كارت اين باشه تا بدوني مشكلات مردم به چه صورته و دليل أصلي خيانتشون چيه  اصلا ...

هیچ دلیلی برای خیانت وجود نداره

ببین الان اینجا کسی نیست اون تاپیک به هم دیگه امان نمیدادن از پست گذاشتن مشخصه در مقابل منطق حرفی ند ...

مردم ما فقط قضاوت بلدن 

اصلا خودمونو جاي طرف نميزاريم

جامعه رو ببيني انقدر قصاوت توش هست انقدر فاكتور خوب بودن تعريف ميكنن هيچكي ديگه خودش نيست 

همه دارن نقش بازي ميكنن نميتونن خودشون باشن بخاطر اينكه قضاوت نشن