2777
2789
عنوان

بايد واسه خودمون ارزش قائل باشيم 👸🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 80 پست
خانم طرف خودش اومده میگه دارم خیانت میکنم شما کارش رو قبول داری؟

اون برا قبول کردن نکردن تاپیک نزده بود داشت راحل میخاست من چکاره ام قبول کنم نکنم دلیلشم که گفت راه طلاق نداشت و شوهرش بی محبت بود 

مردم ما فقط قضاوت بلدن  اصلا خودمونو جاي طرف نميزاريم جامعه رو ببيني انقدر قصاوت توش هست انقد ...

دعام از خدا فقط همینه عقلمو ازم نگیره تا شبیه به اون خانم و طرفداران بامنطقش نشم و اگر قرار اونجوری بشم همین الان بمیرم

خدایا مارو از شر فتنه‌های آخر الزمان و دجال‌ها درامان نگه دار

آمین

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت هییچ توجیهی نداره ، اگه مشکلی داره بره طلاق بگیره ،خیانت چیه پس تعهد چی میگه؟!

اگه مردم خیانت کنه همینو میگین که اشکال نداره کاریه که شده بهش کمک کنیم ؟؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اون برا قبول کردن نکردن تاپیک نزده بود داشت راحل میخاست من چکاره ام قبول کنم نکنم دلیلشم که گفت راه ...

چرا متوجه نمیشین؟

هیچ دلیلی وجود نداره

همه حق و حقوقش رو ببخشه طلاق بگیره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
هیچ دلیلی برای خیانت وجود نداره

من براتون دليل بيارم؟!؟ 

من روانشناس كودكم و بيشتر مشكلات بچه ها برميگرده به مشكلات خانوادشون 

مورد داشتم  با پدر و مادر جدا صحبت كردم 

پدر ميگفت  (بعد چند جلسه كه قبول كرد راستشو بگه)

زنم خوب غذا درست نميكنه  به خودش نميرسه به من اهميت نميده زيبا نيست 

ميدوني وقتي با خانومش صحبت كردم و حرفاي شوهرشو گفتم چي گفت؟!؟؟ 

گفت ما چند ساله ازدواج كرديم شوهرم بارها به من خيانت كرد و من حتي به روش نياوردم ولي شوهرم منو نميبينه انگار من نيستم تو اون خونه  يه كيسه قرص اعصاب أورد از كيفش گفت من ٣٥سالمه  شيش ساله قرص ميخورم طلاقمم نميده  

به نظر تو حق اون زنه اين زندگيه؟!؟؟ خيلي هم زيبا و اروم بود 

فكر ميكني يه زن چقدر تحمل ميكنه چند سال ؟!؟! 

هم تحصيل كرده بود هم باهوش بود هم زيبا 

وقتي قضاوت ميكني يكم خودتو بزار جاي طرف ببين چه بلايي داره سرش مياد 

اصلا ميدوني وقتي به چشم شوهرت هيچ ارزشي نداشته باشي چه حسي داره؟!؟! تمام ارزو هات و ايندت از بين رفته باشه چه حسي داره؟!؟! 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
خیانت هییچ توجیهی نداره ، اگه مشکلی داره بره طلاق بگیره ،خیانت چیه پس تعهد چی میگه؟! اگه مردم خیانت ...

اگه مرد هم خيانت ميكنه 

يه ادم كار بلد بهشون كمك كنه

بله ميشه دستشونو گرفت  ولي اگه قضاوت بشه ترد بشه فحش بخوره به نظر شما درست ميشه؟!؟ 

من ميگم ما ادميم اشتباه ميكنيم

بايد قبل ازدواج وظيفه ي خودمونو در مقابل همسرمون بدونيم و انجام بديم هم مرد و هم زن اگه هر كدوم راهشو بلد باشه كه ديگه كسي خيانت نميكنه به شريك زندگيش

من براتون دليل بيارم؟!؟  من روانشناس كودكم و بيشتر مشكلات بچه ها برميگرده به مشكلات خانوادشون& ...

خانم محترم هیچ دلیلی واسه خیانت وجود نداره 

زنش از نظرش زیبا نیست؟ شلختس، به خودش نمی رسه؟

جداشه جداشه جداشه جداشه 

اما مثل خوک زندگی نکنه.

زن هم همینطور شوهرش کم توجه، محبت نمی کنه جدا بشه

خدا طلاق رو گذاشت که همچین اتفاقایی نیوفته.

اگه مرد هم خيانت ميكنه  يه ادم كار بلد بهشون كمك كنه بله ميشه دستشونو گرفت  ولي اگه قضاو ...

حرفاتون ضد و نقیضه، 

خوب بخون 

خانم & به بهانه‌ی بی محبتی همسر میره میره خیانت می کنه....   چرا حق و حقوقش رو نمیبخشه جدا بشه؟  وقتی عقلش میرسه داره بهش بی محبتی میشه، پس انقدر عقل داره که بدونه میتونه جدا بشه 

حرفاتون ضد و نقیضه،  خوب بخون  خانم & به بهانه‌ی بی محبتی همسر میره میره خیانت می کن ...

شما شكمتون سيره

عزيزم براي اينكه حقتو ببخشي بري بايد خانواده پشتت باشن بايد درامد داشته باشي 

كسي كه نداره چيكار كنه؟!؟! بره تو خيابون؟!؟ 

اصلا شرايط سخت براتون قابل فهمه؟!؟! زندگي به اسوني كه شما فكر ميكنيد نيست يكم تحقيق كنيد برين با ٤نفر كه مشكل دارن صحبت كنيد ببينيد خانومايي هستن كه اگه طلاق بگيرن بايد برن تو پارك بخوابن 

چرا همرر با ديد خودتون قصاوت ميكنيد ؟!؟!

شما شكمتون سيره عزيزم براي اينكه حقتو ببخشي بري بايد خانواده پشتت باشن بايد درامد داشته باشي  ...

من قسط دارم، پدرم کارگره مادرم خانه دار، همسرم هم کارگره 

الحمدالله تو شهر تهران به لطف بزرگی و جمعیتش با همه جور ادمی هم برخورد داشتم وقتی شاغل بودم.

خانم محترم شما روانشناس این مملکت، تحصیل کرده هستین این سوال منو جواب بدید لطفا 

اگر همسر شما بهر دلیلی بهتون خیانت کنه واکنشتون چیه؟

من بی‌شک جدا میشم،

شما چکار می کنید؟

تلاش می کنید می جنگید؟

باز هم خیانت کرد چی؟ تمام راه‌هارو رفتین اما باز خیانت دیدین چی؟ چکار می کنید؟

من اگه همسرم بهم خيانت كنه 

اول باهاش صحبت ميكنم 

مطمئنم منم شريك خيانتش هستم چون بي دليل نميتونه باشه 

اگه تونستيم مشكلو حل كنيم كه خدارو شكر 

ولي اگه نتونستيم جدا ميشيم 

اما براي من جدا شدن كاره سختي نيست چون خونه دارم شغل دارم درامد خوب دارم و از پس خودم برمياد 

ولي تو تو جامعه ما خانومايي زندگي ميكنن كه نه شغل دارن نه خونه نه درامد نه سواد نه خانواده اي كه بهش پناه ببرن 

اونا نياز به كمك دارن بايد ديده بشن بايد بهشون بدون قضاوت كمك بشه تا بتونن مشكلشون حل كنن 

ميگي طلاق ميگيري چون ميتوني 

ميدوني حرفت مثل چيه مثل اينه كه بياي بگي من همسرم كارگره  و حقوقمون كمه و من بيام بگم چرا دكتر نيست بايد دكتر باشه اگه درامد ميخواين بايد دكتر بشه كاري نداره كه بره داشنگاه دكتر شه ولي همه اين كارا شرايط ميخواد درسته؟!؟ 

لطفا يكم بيشتر فكر كنيد و بيشتر درك كنيد 

من اگه همسرم بهم خيانت كنه  اول باهاش صحبت ميكنم  مطمئنم منم شريك خيانتش هستم چون بي دلي ...

خانم محترم محترم دلیلی برای انجام گناه درست نیست  در نهایت جدا میشید درسته؟

اگر بدونید درامد ندارید خونه ماشین ندارید و همسرتون هم به خیانت ادامه داد چی؟ باهاش می سازید؟

اگر اره که باید بگم برای خودت ارزش قائل باش.

اگر نه پس جواب رو خودتون دادید.

حالا سوال رو برعکس می کنیم، اگر همسرتون کارهایی رو که شما دوست ندارید انجام بدن مثلا استحمام نکنن 

به خودشون نرسن فحاش باشن دست بزن داشته باشن و باز هم اگر شغل و ماشین.... نداشته باشید که جدا بشید به خودتون اجازه میدید خیانت کنید؟

اگر اره که باید بگم پس معلوم شد هدفتون چیه؟

اگرنه پس لطفا چیزی رو که برای خودتون نمیپسندید برای دیگران هم نخوایید و اینکه اشاعه‌ی فحشا نکنید.

خانم روانشناس هرچند که مثالتون خییییللللیییی بی ربط و خنده‌دار بود باید بگم  با در نظر گرفتن این مثال عقلمو دست شما یا هرکس دیگه ای که میگه چرا شوهرت پزشک نیست نمیدم،  چون من تاکید میکنم من همسرم رو همینجور که هست انتخاب کردم و به وجود مردونش افتخار می کنم

باز هم تاکیییییدددددد می کنم و تکرار

خانم روانشناس شما می گید خودتونو بزارید جاش، شما هم با در نظر گرفتن نداشتن خونه، ماشین، شغل و حمایت پدر مادر خودتونو بزارید جای اون خانم 

اگر با وجود بی مهری همسرتون به خودتون اجازه‌ی خیانت میدید که باید بگم پس هدف شما مشخصه، اگر نه 

پس ارائه‌ی فحشا نکن....

خانم محترم محترم دلیلی برای انجام گناه درست نیست  در نهایت جدا میشید درسته؟ اگر بدونید درام ...

من از شما انتظار فهم حرفامو ندارم 

حرفم اينه كه هر كسي ميتونه اشتباه كنه  هركسي هم كه اشتباه كرد هرزه و فاحشه نيست و وقتي اشتباه كرد بايد بهش كمك كنيم 

هيچ كسي به قول شما زندگي خوكي دوست نداره 

ولي شرايط زندگي بعضي وقتا ادمو مجبور ميكنه كه خيلي كارا بكنه 

متاسفانه درك حرفاي من براي شما اسون نيست 

اره واقعا صدتا تاپيك ديدم مرده خيانت كرده  بيشتر خانوما گفتن  ساكت بمون  به روش ني ...

زن اگرخیانت کنه حکمش کلا فرق داره 

زن مادره همسره مسول تربیت یک نسل هست 

بیشترین تاثیرگذاری تربیتی واموزش ازطرف مادره 

مادری که اهل اینکارها باشه نمیتونه نسل خوبی تربیت کنه 

وجامعه خوبی نخواهیم داشت 

به نظر من این مهمترین دلیل هست برای قبح بودن این کارتوسط زن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من از شما انتظار فهم حرفامو ندارم  حرفم اينه كه هر كسي ميتونه اشتباه كنه  هركسي هم كه اشت ...

چرا طفره می رید؟

من سوال پرسیدم و از یه خانم تحصیلکرده‌ی با فرهنگ و اجتماعی و شاعغل انتظار جواب دارم، نه پیچوندن!

من حرف شمارو نمی فهمم چون مجوز به کسی برای خیانت به هر دلیلی نمیدم.

با اجازتون لازمه که بگم شماروانشناس کودک و نوجوان هستین، و واحدهای مربوط به خانوادتون کمه، پس توکاری که سررشته ندارید اظهار علم نکنید، 

بله درک حرفاتون برام غیر ممکنه چون ارزش های انسانی و اخلاقی حتی باوجود فقر برام مهمتره.