2777
2789
عنوان

بهترین میکروبلیدینگ کار که در اصفهان میشناسید...

| مشاهده متن کامل بحث + 25507 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیرین جون کارشون عالیه من و خواهرم ابروهامون نا قرینگی داشت واسمون بولد بروز زد یلی طبیعیه هرکس میبینه میگه پیس کی رفتی پیجش واستون میزارم 

phibrows_shirin_esf

شمارشم تو پیجش هست

09034053860

دوستان بنظر من برای مکار میکروبلیدینگ خوب تحقیق کنید فکر نکنید جاهایی که خیلی معروفن خیلی هم عالین الان دوستم رفته پیش صبا علیزاده اصلا خجالت میکشه بخاطر ابروهاش از خونه بیرون در عرض یک ربع واسش زد الان همه خطوتش پخش شده و ابروهاش همه دودی شده که تازه باید بره کلی هزینه ریمو بده اصلا خطوتی نیست و ره اون ظرافتی که تو پیجش میزاره نیست

وااای منم مشکل تورو دارم بنظرت‌میشه رو سایه ابرو میکرو بلدینگ‌ زد؟

ببین فقط برو پیش رز کیانی بزن.من خواهروزن داداشم زدن پیشش .عالیییییییییی.خودم تتو دارم وگرنه میرفتم.اما نوبت خط چشم زدمnoghre_negare@

این پیجشه.اصلا پخش نمیشه.ماندگاری هم داره

عزیزم یه خانمی هست نانو بروز میزنه با دستگاه پیگمنتیشین تکنیکاش هم خیلی جدیده میکروبلیدینگ هم میزنه

خودم پیشش بولد بروز زدم خیلی راضی بودم از کارش

شمارشو دارم اگه میخوای زنگش بزن ضرر نمیکنی..اگه راضی بودی یه دعاییم واسه من بکن🙏۰۹۱۳۵۴۳۷۶۴۴

سلام عزیزم 

من خودم پیش فرخنده عقدکی زدم عالی بوده

پارسالم دخترخالمو همکارش میکرو بلیدینگ پیشش زدن خیلی طبیعیو عالی شده 

خدایی هم اخلاقش عالیه هم کارو موادش

خظ چشم مامانمم سه سال پیش زدن پیشش مث روز اولشه 

این شمارش

09031931353

سلام دوستان برای انجام تتو بدن تو اصفهان من یکی رو میشناسم کارشون عالیه خیلی ظریف و تمیز تتو میزنن و سبک کارشون هم تتو مینیمال و فونت های انگلیسی و فارسی هست قیمتش هم خیلی به نسبت جاهای دیگه مناسبه البته فقط برای خانومها تتو میزنن 

شماره تماسشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

بچه ها من طبق نظراتتون رفتم پیش خانم سلطانی هیلی خوش برخورد و مهربون بودن کارشم خیلی دوست داشتم الان ابروهام طبیعی و زیبا شد مرسی که کمکم کردید بچه ها منم شمارش واستون میزارم تا شما هم برید و دعام کنید

09034053860

من یه خانمی رو میشناسم تو اصفهان که ففط برای خانمها تتو میزنه و کارش خیلی تمیز و ظریفه سبک کاریش مینیماله طرحهای کوچیک میزنه فونت هم کار میکنه هم انگلیسی و هم فارسی قیمتش هم به نسبت جاهای دیگه خیلی مناسب تره 

شمارشو براتون میذارم ازش مشاوره بگیرید برای انجام تتوی بدن مطمئن باشید پشیمون نمیشید:۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

سلام دوستان برای انجام تتو بدن تو اصفهان من یکی رو میشناسم کارشون عالیه خیلی ظریف و تمیز تتو میزنن و سبک کارشون هم تتو مینیمال و فونت های انگلیسی و فارسی هست قیمتش هم خیلی به نسبت جاهای دیگه مناسبه البته فقط برای خانومها تتو میزنن 

شماره تماسشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶