سلام دوستای گلم تاج ابروهای من یکم نامنظمه و درست نیست مداد باید بزنم تا جلوه ی خوبی بگیره میخواستم ببینم بهترین آرایشگری که هم کار میکرو و هم میکرو پیگمنتیشن چشمش عالی باشه تو اصفهان رو بهم معرفی کنید مرسیییی از همراهیتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خواهرم رفت پیش یه میکرو کار تو حکیم نظامی خیلی طبیعی خوب شد هررنگی هم بخواید میزنه من چند تا دوست دیگمم هم فرستادم همشون راضی بودن قیمتاشم خوب میگیره
شمارشون اینه پیج اینستا هم داره نمونه کاراش میزاره
عزیزم من خودم پیش آرام ترکاج میکرو زدم یماه پیش، خیلی راضی بودم، الانم یه تکنیک جدیدنانوبروز اورده که دوستام که دوهفته پیش رفته بودن پیشش اونو زدن، خیلی دوست داشتن، من یکیشونو از نزدیک فقط دیدم که ابروش خیلی طبیعی شده بود. با برند فی هم کار میکنه. دوست داشتین این شمارشه ۰۹۹۰۷۸۱۰۷۴۰
من خواهرم رفت پیش یکی بود تو ملاصدرا خیلی کارش ظریف و قشنگ بود حالا هرکسی ابروها خواهرم میبینه میگه پیش کی رفتی پیج داره ادرسش میدم phibrows_shirin_esf@