2777
2789

سلام دوستای گلم تاج ابروهای من یکم نامنظمه و درست نیست مداد باید بزنم تا جلوه ی خوبی بگیره میخواستم ببینم بهترین آرایشگری که هم کار میکرو و هم میکرو پیگمنتیشن چشمش عالی باشه تو اصفهان رو بهم معرفی کنید مرسیییی از همراهیتون  

دلخوشـــی ها را هراس رفتنت دلشـــوره کــرد...√

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای منم مشکل تورو دارم بنظرت‌میشه رو سایه ابرو میکرو بلدینگ‌ زد؟

عزیزم باید پاک بشه چون جلوه ی قشنگه نداره رو سایه ی قبلی کار بشه طبیعی نمیزنه

عزیزم باید پاک بشه چون جلوه ی قشنگه نداره رو سایه ی قبلی کار بشه طبیعی نمیزنه

چندین بار ریموو کردم لیزر کردم ولی این لعنتی پاک نمیشه فقط قرمز و قرمز تر میشه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
چندین بار ریموو کردم لیزر کردم ولی این لعنتی پاک نمیشه فقط قرمز و قرمز تر میشه

تاتو زدی وای تاتو خیلی سخت میره احتمالا رنگی که برات زده بوده رنگ خوبی نبوده که اینجور میشه

من خواهرم رفت پیش یه میکرو کار تو حکیم نظامی خیلی طبیعی خوب شد هررنگی هم بخواید میزنه من چند تا دوست دیگمم هم فرستادم همشون راضی بودن قیمتاشم خوب میگیره

شمارشون اینه پیج اینستا هم داره نمونه کاراش میزاره

09103776874

Phibrows_shirin_esf

عزیزم من خودم پیش آرام ترکاج میکرو زدم یماه پیش، خیلی راضی بودم، الانم یه تکنیک جدیدنانوبروز اورده که دوستام که دوهفته پیش رفته بودن پیشش اونو زدن، خیلی دوست داشتن، من یکیشونو از نزدیک فقط دیدم که ابروش خیلی طبیعی شده بود. با برند فی هم کار میکنه. دوست داشتین این شمارشه ۰۹۹۰۷۸۱۰۷۴۰