۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 عنوان عفونت شدید گوش در بارداری 471 بازدید | 19 پست نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه.. 1397/07/20 | 06:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ali_mamani عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1421 خب خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 گوشام خیییلی درد میکنه و عفودنت داره حالم خیلی بده😣😣دکترم ک نمیتونم برم با این وضعیت اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 😭😭😭😭 نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
بارانازندگيمه عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2943 اي واي من چندوقته پيش گرفتم اصلادكترم نرفتم همينجوري باصبوري خودبه خودخوب شد،ماست زيادخوردم وليموترش باغذاهام ميخوردم وشربت عسل روزي دوبار،گفتن يه كم پيازبذارتوي گوشت كه من نزاشتم ولي شمابذار،فك كنم هفته هاي ٢٠بود
ali_mamani عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1421 چرا دکتر نمیتونی بری برو پیش متخصص خودت و بگو.بهت دارو میده که ضرر نداشته باشه.ابلیمو و عسل هم محشره خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 اي واي من چندوقته پيش گرفتم اصلادكترم نرفتم همينجوري باصبوري خودبه خودخوب شد،ماست زيادخوردم وليموترش ... وای من دیشب اب پیاز ریختم تو گوشم....سیرم گذاشتم خواب ک اصن نرفتم تا صبح الان دردشم بیشتر شده نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
یاسمینگولا عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3426 سیر رو نصف کن بذار توی لاله گوشتیک ساعتی صبر کن و بعد برش دار.سه چهار بار در روز امتحان کن.منم خودمو همینجوری نگه داشتم تا الان..برا من ک مث آب رو آتیش بود
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 چرا دکتر نمیتونی بری برو پیش متخصص خودت و بگو.بهت دارو میده که ضرر نداشته باشه. ابلیمو و عسل هم محش ... آخه میگن ی قطره بیشتر نمیده ک اونم چون عفونت شدیده افاقه ای نمیکنه نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
یاسمینگولا عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3426 وای من دیشب اب پیاز ریختم تو گوشم....سیرم گذاشتم خواب ک اصن نرفتم تا صبح الان دردشم بیشتر شده اگر با سیر هم خوب نشدی پس حتما زودتر برو دکتر... عفونتش خیییییلی خیییلی شدیده...کاری از دست تو برنمیاد
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 سیر رو نصف کن بذار توی لاله گوشت یک ساعتی صبر کن و بعد برش دار . سه چهار بار در روز امتحان کن.منم ... شما اینجوری گذاشتین نمیسوخت گوشتون؟من دیشب اول سیر رو له کردم گذاشتم از بس ک سوخت پنج دقیقه هم نتونسم تحمل کنمو زود درش اوردم سیر کامل گذاشتم نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
ناززززززززي عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 262 چرا نميتوني دكتر بري؟توكه هفته هاي اخري برو زودتر دكتر شوخي كه نيست گوشت هرچي خاسي بريزي يوقت به پرده گوشت اسيب ميرسوني دختر
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 اگر با سیر هم خوب نشدی پس حتما زودتر برو دکتر... عفونتش خیییییلی خیییلی شدیده...کاری از دست تو برنمی ... نوبت زدم برا متخصص گوش و حلق و بینی واس فردا ولی امروزو نمیدونم چطوری سر کنم 😭😭😢 نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
۲۰۵۴violet مدیر استارتر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 641 چرا نميتوني دكتر بري؟توكه هفته هاي اخري برو زودتر دكتر شوخي كه نيست گوشت هرچي خاسي بريزي يوقت به پرد ... 😢😢میرم فردا حتما نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
یاسمینگولا عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 3426 شما اینجوری گذاشتین نمیسوخت گوشتون؟من دیشب اول سیر رو له کردم گذاشتم از بس ک سوخت پنج دقیقه هم نتونس ... یکم میسوزه ولی نه خیلی زیاد ک نشه تحمل کرد...مث من نصف کن..بعد اون طرفی ک برش داده شده رو بذار کنار سوراخ گوشتاحساس گرما میکنی توی گوشت...ک بخاطر جذب میکروب ها داخل سیره..من گذاشتم خیلی خوب بود..بعد چند ساعت دردم خوابید