2777
2789

گوشام خیییلی درد میکنه و عفودنت داره حالم خیلی بده😣😣دکترم ک نمیتونم برم با این وضعیت اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي واي من چندوقته پيش گرفتم اصلادكترم نرفتم همينجوري باصبوري خودبه خودخوب شد،ماست زيادخوردم وليموترش باغذاهام ميخوردم وشربت عسل روزي دوبار،گفتن يه كم پيازبذارتوي گوشت كه من نزاشتم ولي شمابذار،فك كنم هفته هاي ٢٠بود

اي واي من چندوقته پيش گرفتم اصلادكترم نرفتم همينجوري باصبوري خودبه خودخوب شد،ماست زيادخوردم وليموترش ...

وای من دیشب اب پیاز ریختم تو گوشم....سیرم گذاشتم خواب ک اصن نرفتم تا صبح الان دردشم بیشتر شده

چرا دکتر نمیتونی بری برو پیش متخصص خودت و بگو.بهت دارو میده که ضرر نداشته باشه. ابلیمو و عسل هم محش ...

آخه میگن ی قطره بیشتر نمیده ک اونم چون عفونت شدیده افاقه ای نمیکنه

وای من دیشب اب پیاز ریختم تو گوشم....سیرم گذاشتم خواب ک اصن نرفتم تا صبح الان دردشم بیشتر شده

اگر با سیر هم خوب نشدی پس حتما زودتر برو دکتر... عفونتش خیییییلی خیییلی شدیده...کاری از دست تو برنمیاد

سیر رو نصف کن بذار توی لاله گوشت یک ساعتی صبر کن و بعد برش دار . سه چهار بار در روز امتحان کن.منم ...

شما اینجوری گذاشتین نمیسوخت گوشتون؟من دیشب اول سیر رو له کردم گذاشتم از بس ک سوخت پنج دقیقه هم نتونسم تحمل کنمو زود درش اوردم سیر کامل گذاشتم 

اگر با سیر هم خوب نشدی پس حتما زودتر برو دکتر... عفونتش خیییییلی خیییلی شدیده...کاری از دست تو برنمی ...

نوبت زدم برا متخصص گوش و حلق و بینی واس فردا ولی امروزو نمیدونم چطوری سر کنم  😭😭😢

چرا نميتوني دكتر بري؟توكه هفته هاي اخري برو زودتر دكتر شوخي كه نيست گوشت هرچي خاسي بريزي يوقت به پرد ...

😢😢میرم فردا حتما

شما اینجوری گذاشتین نمیسوخت گوشتون؟من دیشب اول سیر رو له کردم گذاشتم از بس ک سوخت پنج دقیقه هم نتونس ...

یکم میسوزه ولی نه خیلی زیاد ک نشه تحمل کرد...مث من نصف کن..بعد اون طرفی ک برش داده شده رو بذار کنار سوراخ گوشت

احساس گرما می‌کنی توی گوشت...ک بخاطر جذب میکروب ها داخل سیره..من گذاشتم خیلی خوب بود..بعد چند ساعت دردم خوابید