2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 101 پست
بنظرم اشکال نداره.چون الان خیلی ها تو ۴۰سالگی تازه مزدوج میشن هرچند گمان نمیکنم پادرتون دیگه باردار ...

اره همكار مامانم دو ماهه تازه ازدواج كرده. هم سن هستن. 

البته مامانم چون يائسه نشده امكان بارداري هست ولي در هر صورت نميخواد كه 😂

خدايا مرسي ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه سعادتی عزیزدلم خدا دلتو شادکنه بادعای خیری که درحقم کردی خدا خیرت بده توروخدابه حق مادرت خانم ...

یعنی واقعا مطمئنم به زودی زود مشکلت حل میشه فقط توکل کن به خدا نذر کن هر‌وقت باردار شدی به نیت مشهد النذور ( یه امامزاده غریبه تو عراق) یه روز جمعه ۱۴ تا سوره حشر بخونی یعنی مطمئنم که حتما جواب میگیری 😍

چجوری بشم؟به قول کلاه قرمزی تنها تنها؟

خب چندسالتونه؟

بهرحال انشالله موقعیت خوب میاد سر راهتون و ازدواج میکنید

الان دخترخاله ام متولد ۶۲ هست هی میگفتن دیر شده ازدواج کرد سریع خدا بهش بچه داد .هیچی نشد ندار

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
چجوری بشم؟به قول کلاه قرمزی تنها تنها؟

بوقتش انشالله مزدوج میشی ‌...مامانم میشی 🤗❤

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
یه مجریه روز کودک داشت از بچه ها میپرسید آرزوتون چیه دخترم هم داشت برا خودش میگفت کاش خدا تو دلم مام ...

اخي جانم. ان شاالله كه اگر خودتون ميخوايد بشه 

خدايا مرسي ❤️
یعنی واقعا مطمئنم به زودی زود مشکلت حل میشه فقط توکل کن به خدا نذر کن هر‌وقت باردار شدی به نیت مشهد ...

چشم عزیزم همین الان ازته دلم نذر میکنم قربت الی الله ان شاء الله حاجتموبکیرم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
اره همكار مامانم دو ماهه تازه ازدواج كرده. هم سن هستن.  البته مامانم چون يائسه نشده امكان بارد ...

کلا بحث یایسه فقط نیست تو خیلی موارد باید برسی کنن چون چند سال جلوگیری کردن دیگه.

و مامانت یه سال وقت داره.

هرچی صلاحه😉کلا برا خانمها سخته دامادار باشن و حامله مادرت سختشه برا همینم نمیپذیره😊

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
اخي جانم. ان شاالله كه اگر خودتون ميخوايد بشه 

میخوایم و نمیشه سه تا سقط کردم الان که درمان شدم دیگه باردار نمیشم سنم هم نزدیک 40 شده ، خیلی ناراحتم انگار این مساله تمام زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده، فقط هم بخاطر دل دخترم