2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 101 پست
میخوایم و نمیشه سه تا سقط کردم الان که درمان شدم دیگه باردار نمیشم سنم هم نزدیک 40 شده ، خیلی ناراحت ...

ان شاالله كه حل ميشه. يا باردار ميشي و به دنيا مياد يا حتما قسمت نيست و زندگيتون هر لحظه شيرينتر بشه ❤️

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳۴ سالمه.تو تاپیک چند سالگی ازدواج کردین گفتم ماجرامو

من نخوندم گلم.

ولی بهرحال برات آرزوی خوشبختی میکنم .

شنیدم میشه تخمک ها رو فریز کرد.

اگر قبلا ازدواج ناموفق هم داشتید که راحتتره براتون.

باز بپرسید.

اصلا بعید نیست ازدواج کنید به زودی و سریع باردار شید ما خیلی هم سنو سال شما داریم که سریع باردار شدن.الان دخترداییم۳۷سالشه بارداره.

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
پدرمه  مواظب حرف زدنتون باشين لطفا

عزیزم عین حقیقته اون بچه ده سالش بشه با یه پدر و مادر پنجاه ساله باید بره مدرسه به نظرت براش خوشاینده ؟؟؟؟ 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
میخوایم و نمیشه سه تا سقط کردم الان که درمان شدم دیگه باردار نمیشم سنم هم نزدیک 40 شده ، خیلی ناراحت ...

شکر خدا یکی دارید.من منتظر همون یه دونه ام و توکلم بخداست‌.انشالله شما زودی برا دخترتون یه نی نی بیارید

عزیزم عین حقیقته اون بچه ده سالش بشه با یه پدر و مادر پنجاه ساله باید بره مدرسه به نظرت براش خوشایند ...

اون بچه قرار نيست به دنيا بياد شما عصباني نشو. 

بله حق با شماست و اينو همه هم گفتن و ميدونيم

فقط گفتم راجع به پدرم كلمات درست به كار ببر همين 

خدايا مرسي ❤️
من نخوندم گلم. ولی بهرحال برات آرزوی خوشبختی میکنم . شنیدم میشه تخمک ها رو فریز کرد. اگر قبلا ازد ...

میدونید چیه من ۱۳ سال پیش شوهرمو از دست دادم.سه ماه بعد ازدواجمون.دیگه هم ازدواج نکردم.کلا قیدش رو زدم.

میدونید چیه من ۱۳ سال پیش شوهرمو از دست دادم.سه ماه بعد ازدواجمون.دیگه هم ازدواج نکردم.کلا قیدش رو ز ...

متاسفم. 😢😢😢

سخته خيلي خدا بهت صبر بده عزيزم. هرچند خيلي ساله گذشته اما ميدونم كه بازم سخته

خدايا مرسي ❤️
میدونید چیه من ۱۳ سال پیش شوهرمو از دست دادم.سه ماه بعد ازدواجمون.دیگه هم ازدواج نکردم.کلا قیدش رو ز ...

اوه متاسفم.خدا بیامرزه .ولی چرا ازدواج نکردید خودتون نخواستید یا موقعیت دلخواهتون پیش نیومده(البته جسارت نباشه)

اما گلم باز براتون بهترین رو آرزو میکنم.اگر موقعیت دلخواه پیش اومد حتما بپذیرید درسته همه ی زندگی ازدواج نیست.الان ماهم که متاهلیم روزی یه مشکل داریم.که بگذریم.

اما در نهایت شما سنتون مناسب یه انتخاب خوب میتونید داشته باشید

اوه متاسفم.خدا بیامرزه .ولی چرا ازدواج نکردید خودتون نخواستید یا موقعیت دلخواهتون پیش نیومده(البته ج ...

ممنون عزیزم.موارد خوب خیلی پیش اومد برای ازدواجم.اخریش هفته گذشته بود.ولی امان از روزی که آدم به تنهاییش عادت کنه...من چندساله تنهام و تو خونه خودم زندگی میکنم دیگه عادت کردم..