2777
2789
عنوان

بابام ميخواد بچه دار شه 😏😂😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 101 پست
ممنون عزیزدلم لطفابرام دعاکنید بخدا خ گناه داریم😢😢😢😢😢

الهی که به حق شش ماهه امام حسین به زودی زود انقدر غرق باشی توی برکت و نعمت و دامنت سبز بشه که هیچ ارزویی تو دلت نباشه عزیزم 😍❤️

کاره خوبی میکنه . بابای منم میگه .مادرم ۴۶سالشه .بابام ۵۰ .. اما مامانه منم زیر بار نمیره .و منم نمی ...

ما كه حق دخالت نداريم. ميگه مگه شماها باردار شدين من دخالت كردم و نظر دادم كه شما حرف ميزنين 😀

بعني عاشقشم. 

فكر همه جا رو هم كرده. مامانم ميگه مردم مسخره مون ميكنن ميگه خب نميگيم با برنامه بود. ميگيم ناخواسته شد 😂

خدايا مرسي ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که به حق شش ماهه امام حسین به زودی زود انقدر غرق باشی توی برکت و نعمت و دامنت سبز بشه که هیچ ار ...

الهی امین خدا دعای توروبشنوه منم ازخدامیخوام هرچی ازش بخوای بهت بده عزیزم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
[QUOTE=71448664]🤣😂 من مریضم 😂😂😂😂😂😂😂 الان که خوابم میاد نمیخوابم بعد که خوابم نمیاد به زوووو ...

😐🤣 یعنی انقدری که من تلاش میکنم بیدار باشم الان تو دانشگاه درس بخونم پرفسور میشم 

یه مجریه روز کودک داشت از بچه ها میپرسید آرزوتون چیه دخترم هم داشت برا خودش میگفت کاش خدا تو دلم مامانم یه بچه بزاره دلم کباب شد ، الان ک دوباره یادش افتادم گریم گرفت که نمیتونم آرزوش رو برآورده کنم

ما كه حق دخالت نداريم. ميگه مگه شماها باردار شدين من دخالت كردم و نظر دادم كه شما حرف ميزنين 😀 بعن ...

بنظرم اشکال نداره.چون الان خیلی ها تو ۴۰سالگی تازه مزدوج میشن هرچند گمان نمیکنم پادرتون دیگه باردار شه بعیده

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
ما كه حق دخالت نداريم. ميگه مگه شماها باردار شدين من دخالت كردم و نظر دادم كه شما حرف ميزنين 😀 بعن ...

اره خوب ..ولی من مامانم کلا از من واسه هرکاری مشورت میگیره ..منم گفتم نننعععع ...پوکی استخوان و...میگیری البته ما ۴تاییم .۳تا داداش دارم .شما باز تعدادتون کمتره .

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
پدرت خودخواهه دنبال یه سرگرمیه بدون فکر کردن به اینده اون بچه که یه عمر مجبوره با دوتا ادم مسن زندگی ...

پدرمه 

مواظب حرف زدنتون باشين لطفا 

خدايا مرسي ❤️
منو بگو که هیچ وقت بچه دار نمیشم😔

اینقدر با جدیت نگو هرگز عزیزم .افکار آدم تاثیر میزاره

هرگزم امیدتو از دست نده 

امیدت به خدا باشه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
من ساداتم الهی که به حق اجدادم به زودی زود ببینم که بارداری و دلت شاده 😍😍

وای چه سعادتی عزیزدلم خدا دلتو شادکنه بادعای خیری که درحقم کردی خدا خیرت بده توروخدابه حق مادرت خانم زهرا برام دعاکن اخه توشهرغریبم هستم ازخانوادم دورم خ دلم میگیره بچه بیاد خ خوب میشه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍