2777
2789
عنوان

خانومایی که 32 سالشونه بیان فقط 😊💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 186 پست
۱. ازدواج پسر ۳۲ ساله با دختر ۱۷ ساله اسمش بچه بازیه(نه به معنای خوبش، به معنای س ک س با بچه) ۲. پس ...

از بچگی منتظر من بودش ک 18 بشم 

پسرخالمه 

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اون قدرمو میدونه مث دوستمه همه حرفامو میشنوه قضاوت نمیکنه با من شوخی میکنه میگه میخنده چیزایی ک ...

عزیزم زندگی که فقط اینا نیست ادم سی و دو ساله ای که بیاد دختر این همه کوچیک تر از خودش رو بگیره از نظر من نرمال نیست چون دنبال همراه زندگی نیست  شما فقط الان رو نبین ده سال دیگه رو در نظر بگیر  شما هنوز اول راهی اصلا به شناخت از خودت و آرزوها و اهدافت رسیدی ک بخوای معیار انتخاب همسر برا خودت تعریف کنی 

چندسال دیگ معیار هات عوض میشه طرز فکرت عوض میشه 

من هفده سالگی عاشق دلخسته ی ادم بودم ک همه جوره عاشق بود غیرتی بود مرد بود  ولی بعد چهارسال همه چیزم عوض شد فکرم ، دیدم ، ارزوهام ، اهدافم و اون ادم دیگ برام جذابیتی نداشت خداروشکر میکنم ازدواج نکردم باهاش چون مطمئنا ب طلاق می‌رسید 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اصلا دو دنیای متفاوت هستند به نظرم .پسر ۳۲ساله راهش و هدفش رو مشخص کرده ولی یه دختر ۱۷ساله ممکنه فکر ...

ولی تو هر تصمیمم اون پیشم بود اون راهنماییم کرد اینو باور دارم ک هدف منم همینه با اون باشم

هس ک انگاری هم سن منه کلا مث دوستمه غیر از نامزد بودن مث رفیقمه یه شونه ای دارم سرمو بزارم روش یکیو ...

این حرفا و پست های بالات کاملا معلومه سنت مناسب نیست.کاملا رویایی و غیر واقع بینانه ب زندگی نگاه میکنی

برای همه میگیم زوده برات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از بچگی منتظر من بودش ک 18 بشم  پسرخالمه

اینو که گفتی بدون واقعا نرمال نیست  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چقدر چندش آور ببخشید، یعنی ۲۲ سالش بوده شما ۷ سالتون! منتظر بوده ۱۸ بشین؟ بچه بازه این مرد؟

عجب دقتی👌👌👌

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

این حرفا و پست های بالات کاملا معلومه سنت مناسب نیست.کاملا رویایی و غیر واقع بینانه ب زندگی نگاه میک ...

از جنبه مثبتشم نگا کنین شاید شد از کجا معلوم

خب بگین چرا 

17 ناپخته 32 پخته تقریبا  (بحث آدمای نرماله ها نه اونایی که 50 ساله آن و ناپخته. .. )

اون یکی زوج 30 پخته و 45 هم پخته 

هر دوشون ممکنه بخاطر اختلاف سنی مشکل داشته باشن اما زوج اول بیشتر

من دیگه چیزی ندارم بگم، فقط اگه بچه دار شدین و بچتون دختر بود واقعا مواظبش باش و چهار چشمی حواست بهش ...

اشکار بگو میخوام بدونم 

به دخترش تجاوز میکنه اینو میخوای بگی؟