2777
2789
عنوان

خانومایی که 32 سالشونه بیان فقط 😊💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 186 پست
اختلاف چی میتونه باشه مثال بزنید

طرز تفکر  دیدتون ب دنیا کلا جهان بینیتون فرق داره هرچقد اون اقا کودک درونش زنده وسرحال باشه بازم پا ب پای شمانمیتونه باشه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

من با همسرم سیزده سال اختلاف سنی دارم درسته که اختلاف نظر و سلیقه هست ولی خب اخلاق طرفین و میزان علاقه شون بهم بی تاثیر نیست 

البته ۳۲ سالم نیت ۲۳ ساله هستم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱. ازدواج پسر ۳۲ ساله با دختر ۱۷ ساله اسمش بچه بازیه(نه به معنای خوبش، به معنای س ک س با بچه)

۲. پسر ۳۲ ساله ای که میخواد با دختر ۱۷ ساله ازدواج کنه به طرز وحشتناکی از نظر شخصیتی مشکل داره، دنبال همراه و همدم نیست، یا دنبال یه بچه ای که بتونه تو مشتش بگیره و ازش سو استفاده کنه، یا اینکه کلا آدم خلیه

من ۳۱ سالمه

۱۷ ساله ها رو خیلی بچه میدونم😞

اصلا نمیتونم باهاشون دوست و هم صحبت باشم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

همه سی و دو ساله ها که مثل هم فکر نمیکنن که شما میگی منم مثل شماست نظرم 

بعدم اینکه اختلاف سنی این جوری افتضاحه افتضاحه  بعد ده سال زندگی اقا چهل و دوساله خانم بیست و هفت ساله دنیایی تفاوته

درسته انرژی و شوخ و شنگی به سن نیست ولی تو زندگی زناشویی این اختلاف سن کاملا اشتباس 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

من سی و یک سالمه ..و دخترای هفده هجده ساله رو واقعا بچه میبینم  

البته خودمم هفده سالگی ازدواج کردم .اون موقع همسرم بیست و هفت سالش بود ..ولی خوب اون زمان دخترا فرق داشتن با الان .

۳۲ساله نیستم ولی ۱۵سال اختلاف سنی !! زیاده و باعث اختلاف 

ولی اون قدرمو میدونه مث دوستمه همه حرفامو میشنوه قضاوت نمیکنه با من شوخی میکنه میگه میخنده چیزایی ک به خیرمه میگه و چیزایی ک به ضررمه تو مشکلات همیشه پیشم بود اون بود ک ارومم میکرد میگه همیشه من نمردم ک تو اینجوری باشی نبینم پیش من سرت پایین باشه هاا

خیلی خوشحالم ک دارمش خس میکنم خیلی خوشبختم

ولی همه چیز سن نیس ک بنظرم

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕
خیلی اشتباه  فکر کن ۳۵ ساله میشی در اوج جوانی آقا ۵۰ساله یا شما ۵۵میشی و آقا ۷۰ساله دغدغه و ...

ولی خوب منو درک میکنه خیلی خیلی خوب

من الان 32 سالمه....

در مورد پسره سنش مناسب ازدواجه....

ولی دختره نه... هنوز اون طور که باید باشه نیست اخلاق و رفتارش متغییره... و ممکنه با این سن وارد زندگی مشترک بشه بعدها نظرش ، انتخابش در مورد زندگی چیز دیگری هست...

خیلی ها رو دیدم که تو سن 17-18 سالگی ازدواج کردن که بعدها متوجه شدن انتخابشون نادرست بوده... الان کله شون داغه...دختر24-25ساله خوبه

ولی با این سن مخالفم 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

اصلا دو دنیای متفاوت هستند به نظرم .پسر ۳۲ساله راهش و هدفش رو مشخص کرده ولی یه دختر ۱۷ساله ممکنه فکرش و راهش در گذر زمان خیلی فرق کنه.واین خیلی سخته به نظرم.اولش همه چی خوب به نظر میرسه ولی دختر که سنش بیشتر میشه دیدگاهش به زندگی و خواسته هاش از زندگی خیلی تغییر می‌کنه اون دختر الان درست نمیدونه از زندگی چی میخواد.

طرز تفکر  دیدتون ب دنیا کلا جهان بینیتون فرق داره هرچقد اون اقا کودک درونش زنده وسرحال باشه باز ...

هس ک انگاری هم سن منه کلا مث دوستمه غیر از نامزد بودن مث رفیقمه یه شونه ای دارم سرمو بزارم روش یکیو دارم بهش تکیه کنم و خیلی محکمه اینو میدونم